Läskigt

Jag är en person som är väldigt mörkrädd, det har blivit bättre men är fortfarande långt ifrån bra. De brukar inte vara så jobbigt när älsklingen är hemma för då känner jag mig mer säker och jag är inte själv.

Vi larmar alltid dörrar och fönster under natten. Men imorse så vaknade vi av att larmet gick! Stefan gick visserligen ut och kollade så att ingen va här och så men jag tyckte ändå att de kändes lite olustigt:( jag frågade Stefan om de kan fel larma och de sa han att de kunde de väl. Alltså händer de inte ofta. Han jobbar ju med de där så han vet ju;-)

Nu ligger jag och barnen kvar i sängen och Stefan ska när som helst åka till jobbet jag hör honom greja nere i köket. Planerna för idag blir väl troligtvis bara lugnt. Förutom om Gudrun skulle komma förbi sen. Är de bättre väder idag så kommer vi säkert att gå ut och leka en sväng :-)


Duktig sambo

När jag kom hem förut så hade Stefan fixat ett nytt bord i köket. Och även fixat så att jag kunde ha fönster lamporna igång:-)

Vi har ett väldigt litet kök och har haft ett för stort bord:-) de va inte ett jätte fint bord men tänkte antingen slipa om de eller köpa en duk. Har inte riktigt bestämt mig än. Vaxduk är väldigt smidigt men är ju tyvärr inte de snyggaste alternativet. Nån som har nån bra idé?


Nya skridskor

Idag har vi inte gjort mkt bara tagit de lugnt. Vart en ganska tuff dag om jag ska vara helt ärlig. Men så är de väl med en trotsig två åring och en bebis på de;-)

Imorrn ska vi troligtvis få besök av mammas kompis som hade köpt presenter till barnen och ville komma förbi och se hur vi bor:-) så sött av henne.

Var iväg till bergvik förut och så köpte pappa ett par skridskor åt Oliver. Tanken va väl att jag skulle betala men när vi kom till kassan så sa pappa att han ville betala.


Sjukling

Får som sagt vara hemma men han ät ju pigg och mår inte alls dåligt. Dessutom tror jag att Theo har åkt på ögoninflammationen också men de är ju tyvärr inte så mkt att göra mer än att badda rent.

Tänkte att vi skulle gå ut om de blir hyfsat väder idag så att vi slipper sitta inne hela dagen. De blir så långtråkigt att bara sitta inne.

Oliver sitter för tillfället och försöker öppna dammsugarkartongen med en gaffel. Haha han tror att allt går och öppna med gaffel. Vart han har fått de ifrån vet jag inte:P

Nu ska vi fixa iordning frukost här tänkte jag:-)


Glömt bort

Jag kom på att jag har glömt att visa hur de blev i köket med dom nya gardinerna:-)


Ögoninflammation

Oliver har åkt på ögoninflammation för första gången :( som tur är så verkar han inte ha så ont eller att de kliar. De varar bara och ser nog värre ut än vad det är tror jag. Det som är jobbigt för honom är ju att jag måste torka rent de, inget som är speciellt populärt:(

Idag har vi vart iväg och köpt en ny dammsugare, ullstrumpor och vantar till Oliver. Hoppas att han håller sig varm nu bara.

Tråkigt för Oliver att inte få gå på dagis imorrn heller men jag hoppas att han gå på onsdag i alla fall.

Snart kommer väl älsklingen hem också, han jobbar ju sent på måndagar och tisdagar och kommer hem vid 19. Känns som en halv evighet när man är själv med båda barnen hela dagen.

Imorrn får vi väl se vad vi hittar på. Hoppas att de blir fint väder så kan vi gå ut och leka:-)


Fan!'

Dammsugaren har gått sönder! Fy sjutton vilken tråkig utgift! Dessutom vill man ju inte köpa vilken skit heller som helst. Jag har haft en som jag har vart jätte nöjd med. Har haft den sen jag flyttade hemifrån. Och den har vart riktigt bra. Fick den av mamma och pappa i julklapp ett år:-) jaja vi får väl se vad man kan hitta för ngt.

Om en stund ska vi åka hem till mamma och pappa och äta mat :-) gött och bli bortskämd och få maten serverad. Är alltid så god mat där också. Tror att vi skulle få gryta! Mums!

Carro har precis åkt härifrån efter att ha klippt mig. Så skönt att bli av med endel och så känns de ju så mkt fräschare direkt:-)

Älsklingen och Oliver håller på att sota ur pannan och när dom har gjort de ska vi ut i snön en sväng igen innan vi åker hem till mamma och pappa.


Stackars mammas plutt

Igår när vi hade vart på kalas så åkte jag och barnen hem till mina föräldrar. Oliver fick bada och leka 😄han somnade i bilen på väg hem och jag lyfte över honom.. Inga problem, tyvärr vaknade han typ 2 timmar senare och hade jätte ont nån stans. Först trodde vi att de var magen men tror faktiskt att de va växtvärk eller nått sånt i benen. Han va jätte ledsen! Det gör så ont när man inte förstår vad de är som är fel och kan hjälpa dom. Tillslut somnade han och har sovit hela natten och är sig själv idag igen:-)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på:-) jag kanske skulle träffa Carro så att hon får klippa mig:-D underbart! Annars så blir de nog inte så mkt, umgås med familjen och njuta av att vara lediga tillsammans.


Lördag

Nu på morgonen har Daniel (Stefans bror) vart här och dom har kört iväg massa sly till tippen som vi tog ner för längesen men som inte har blivit slängt.

Jag och Oliver har precis ätit lunch. Theo sover och Stefan ringde nyss och frågade efter ett mått i Theos rum så tror att han är på byggmax och snart påväg hem igen.

Om ens stund tänkte jag åka iväg själv med Oliver till djuraffären och köpa en ny kattlåda och så.

Senare ska vi iväg på kalas till Marco och Mischa (Petras barn) vilket blir bonuskusiner till Oliver och Theo. Dom fyllde 12 igår:-)


Stolt mamma

Är lite löjligt stolt. Oliver bajsade just på toan för första gången:-) han har en sån där toasits och så såg jag att han började trycka och så satte jag honom på toa och så bajsade han! Så duktig!!

Jag gav honom mycket beröm och verkligen fick honom att känna sig duktig så nu kan vi ju hoppas att han förstår lite mer vad de är han ska göra på toaletten. Han har aldrig varit rädd att sitta på toan eller pottan men han har lixom inte riktigt förstått vad man ska göra där. Men de kanske har vänt nu?:-)

Älsklingen har precis kommit hem nu och vi ska nog dra iväg och handla ganska snart:)


Hemma igen

Vi är hemkomna från öppna förskolan och har ätit lunch, Theo sover men Oliver verkar inte vilja sova nått idag.

Han hade roligt och lekte med lite allt möjligt där borta tror nästan att de får bli en liten rutin att gå dit på fredagar om man inte har andra planer. Riktigt mysigt! Har ju vart där förut men då hade jag bara Oliver och han va mindre då också.

Nu sitter vi och väntar på att älsklingen kommer hem sen tänkte jag att vi ska åka iväg och handla och lite sånt:-)

Måste kila - Theo vaknade.


Fredag

Äntligen är de fredag igen :-) älskar helger när hela familjen är samlad och vi har inga speciella planer för helgen men nått hittar vi säkert på att göra.

Idag ska jag och barnen åka till öppna förskolan tänkte jag så att Oliver får leka lite. Sen måste jag åka till lager 157 och byta ett par byxor som va för små.

Dessutom måste jag även förbi en sportaffär och köpa ullstrumpor och vantar till Oliver då han inte håller sig varm trotts dubbla vantar och raggsockor. Började med att kolla om de hjälpte med dubbla lager men tydligen inte!

Bjuder på en bild ifrån igår när Emilia drog Oliver i pulkan :-) så mysigt att se dom för dom har roligt ihop.


Mysig dag

Oliver hade haft en bra dag dagis och vi åkte direkt bort till Mariell och barnen :-) vi gick ut och åkte pulka och lekte i snön. Underbart! Gick sedan hemåt till mariell och jag åkte hem direkt och lagade mat:-) va riktigt skönt att vara ute. Förstår inte hur mkt energi Oliver har dock. Han verkar inte de minsta trött men har ändå vart på dagis och sen vart ute och lekt i två och en halv timme.

Nu sitter vi i soffan och ska alldeles strax lägga Oliver och sen blir de slappa resten av kvällen.


Dålig uppdatering

Nu har de vart lite tyst ifrån min sida. Beror egentligen inte på ngt speciellt. Här flyter vardagen på för fullt. oliver har dagis och jag och Theo har hittat på lite allt möjligt.

Igår va vi ute och lekte efter dagis. oliver ville självklart gå och titta på *brum brum* haha. Att de kan vara så intressant att kolla på bilar som åker förbi. Sen tog vi en promenad. Underbart när solen lyser! Får så himla mycket mer energi av solens strålar:-)

Nu ska jag ställa mig och laga mat och vänta på att älsklingen kommer hem<3


4 år

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 4 år! Tiden går sjukt fort samtidigt som de känns som om vi har varit tillsammans för alltid.

Jag älskar dig Stefan! Du och barnen betyder mest av allt!

Vi har hunnit med mycket under våra fyra år, två underbara barn och massa annat:)


Ledig lördag

Vi har vart ute en sväng på förmiddagen och lekt i snön:-) Oliver blev kall om både händer och fötter så måste nog åka iväg och köpa strumpor och vantar i ull och kunna ha som ett extra lager. Just nu ligger han i soffan och sover en liten stund.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag aka i alla fall söka ett jobb:-) man söker via en extern webbplats vilket jag egentligen inte gillar men har inte så mkt val.

Vad gör ni en fin vinterdag som denna?:-)


Mysig eftermiddag

När jag hade hämtat Oliver på dagis så gick vi direkt ut och jag drog Oliver på bobben på en promenad, Theo låg så skönt och sov i vagnen.

Vi var ute i nästan två timmar och lekte i snön och gick en sväng. Så himla mysigt. Sen gick vi hem och lagade tacopaj tills älsklingen kom hem ifrån jobbet.

Resten av kvällen har vi bara slappat och nu ligger jag i sängen och ammar och ska sova så god natt så hörs vi imorrn:-)


En favorit

En av Olivers favoriter just nu är den här. Visst är den väl söt men den sjunger på franska:P Min morfar bor i Frankrike halva året och köpte den till Theo i julklapp men Oliver leker med den;-)


Full rulle

Oliver har vart på dagis idag, då va jag på stan en sväng och åt lunch med Petra. När jag hade hämtat Oliver så åkte vi hem och la Theo i vagnen och så satte jag Oliver på bobben och gick en liten promenad. Och sen till lekparken en sväng, sen vaknade Theo och ville ha mat. Då gick vi in och sen va de dags att börja laga lite mat och så.

Älsklingen har börjat jobba extra på måndagar och tisdagar och kommer inte hem förrän runt 18,30-19. Men de har gått väldigt bra dom här dagarna ändå tycker jag.

Imorrn ska jag iväg med phoebe på en veterinärkoll då hon luktar illa ur munnen. Troligtvis tandsten som behöver tas bort och då måste dom ju sövas och måste innan en narkos gås igenom av veterinären.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig för jag är helt slut! Lika bra att passa på när Theo sover:-)


En bra dag

Idag har varit en bra dag, Theo har sovit lite själv :-) underbart! Och Oliver har vart på bra humör största delen av dagen i alla fall.

Förmiddagen var vi hemma och tog de lugnt men sen åkte vi och hämtade Elin och så åkte vi till tygfabriken för att kolla efter gardiner men hittade inga. Sen åkte vi till Ikea och sen in till stan men hittade inte såna gardiner jag vill ha nån stans så ska sätta mig och kolla på nätet istället. Att de ska vara så svårt:P

Oliver har inte sovit någonting under dagen så han va inte speciellt svår att lägga idag. Nu sitter jag och ammar i soffan och är helt slut! De är frågan om hur länge jag orkar va vaken idag. Men de är väl okej att lägga sig tidigt, man har ju faktiskt en bebis som håller mig vaken på nätterna.

Planerna för imorrn vet jag inte riktigt mer än att Oliver ska till dagis:-)


Sammarbetsvilliga barn

.. eller inte haha;-) när den stora tar sovmorgon så vägrar Theo och sova. Kan dom inte börja samarbeta lite så att mamma också får sova lite längre.

Idag ska vi iväg till tygfabriken tillsammans med en kompis, jag skulle så gärna vilja hitta ett par köksgardiner. De är verkligen akut då de är jätte tomt i fönstret.

Nu kom han upp, så nu ska vi mysa lite :D


Promenad

Idag på förmiddagen har vi bara tagit de lugnt, efter lunch gick vi ut på en promenad så att Oliver fick springa av sig lite och sen gick vi till lekparken en stund. De va ganska kallt ute idag men ändå väldigt skönt att vara ute:-)

Theo har legat i vagnen och jag tror faktiskt att han tycker om emmaljungan bättre än syskonvagnen. Svårt att avgöra eftersom vi va ute och gick ganska länge men han sov hela tiden:-)

Nu hamnade vi i soffan igen och Oliver ligger faktiskt och sover nu, men han får bara sova en liten stund eftersom annars kommer han inte att somna ikväll, Theo ligger här bredvid mig och är på jätte bra humör:-)

Idag ska vi laga sista rätten från linasmatkasse, de blir kikärtsbiffar i bröd med grönsaker och morotsyougurt. Tycker att de låter skit gott! Så hoppas på de.

Vad har ni haft för er under helgen?:-)


Nu har jag gett upp

Va iväg förut och köpte en napp till Theo. Och nu när jag la Oliver så tog han den direkt när Stefan försökte. Hoppas att de blir lite bättre med att han alltid måste ligga på mig.

Nu ligger jag och älsklingen i varsin soffa och bara slappar, jag är jättetrött så troligtvis kommer jag inte vara vaken så länge till utan gå och lägga mig. Hoppas att Theo går med på de också:P

Planerna för imorrn vet jag inte riktigt men förhoppningsvis gör vi väl nått;-)


Lördag

Idag har vi inte gjort nånting under förmiddagen men jag har tagit en lång och skön dusch.

Tänkte att vi skulle åka iväg om en stund och kolla på skärp till Oliver då han har flera byxor som han inte kan använda på grund av att dom är förstora i midjan.

Jag har även försökt att inte ge Theo napp men nu kommer jag att ge upp den kampen och se om nappen kan hjälpa mig, jag måste kunna lägga mig ifrån honom nån gång. Vet ju iofs inte om han tar den och om de kommer hjälpa mig men jag måste ju ändå prova. Oliver har ju haft napp och de va inga problem att sluta så för väl hoppas att de blir samma sak ;-)

Nu sitter jag med Oliver och Theo i soffan, Stefan somnade när Oliver skulle sova men nu har jag ju fått väcka Oliver (han får bara sova en timme). Stefan sover vidare, vet inte hur länge han tänker sova. Theo ligger och sover på mig och Oliver sitter och gosar och är lite nyvaken. Så mysigt!


Lite tyst från mig

Jag har inte riktigt orkat blogga dom sista dagarna. Men jag lever och vi mår bra:P

Oliver har blivit ett av dom "stora" barnen på dagis nu och sover på madrass istället för vagn. Det betyder att jag förhoppningsvis kan få ta hem min Emmaljunga från dagis snart. Theo vill ju inte åka vagn om den inte rör på sig hela tiden och jag har fått för mig att han kommer gilla emmaljungan bättre än syskonvagnen. Det är ju i alla fall värt att prova:-)

Oliver har i alla fall tyckt att de har vart väldigt roligt att vara tillbaka på dagis, de märks så väl på honom. Planer för idag är inte så många, ska snart skicka iväg Oliver till dagis och sen blir de nog hem och ta en dusch och lite så :-)

Imorrn ska jag få besök av ett gäng kompisar. De blir Lisa och hennes två barn, Jennie och hennes son och sen kommer en kompis som inte har några barn, Marie, men hon är ju självklart lika välkommen hon. Jag har lovat att bjuda på mat men vet inte vad jag ska bjuda på:P funderar på typ lasagne men vi får se vad jag hittar på för nått.

Måste göra oss lite iordning nu så länge Theo sover, men vi hörs säkert sen.


Full fart

Åkte iväg runt 10.30 tiden hem till Mariell och så tog vi en promenad till babyproffsen, jysk och barnens hus. Jag plockade ut en babybox och så köpte jag en toasits till Oliver. Ska se om de blir mer intressant att gå på än pottan.

Han har ju börjat visa att han vill men gör ingenting på toan eller pottan om man sätter honom där. Nån som har nått knep?

När vi hade vart på den lilla promenaden så gick vi och lekte i en lekpark :-) sen gick vi hem till Mariell och lekte där en stund sen åkte jag hem och lagade raggmunkar :-) så gött!

Sen fick vi första leveransen med linas matkasse så ska göra de första recepten imorrn :) spännande och se om de är gott för de är ju väldigt smidigt.

Nu ska vi lägga Oliver och sen blir de slappa i soffan resten av kvällen :)


Måndag igen

Alltid skönt med helg då man är två och kan få hjälp:-) imorrn börjar ju visserligen Oliver på dagis igen, men vad vi ska göra idag de vet jag inte riktigt. Hade ju vart kul om de va snö men allt är ju borta. Hoppas för Olivers skull att de kommer tillbaka så att de kan bli lite med pulka åkning:-)

Just nu är de bara jag och Theo vakna, han vill inte sova tydligen. Typiskt när Oliver sover:P att få två barn att sova samtidigt är ju inte riktigt de lättaste:-)

Vad händer för er under dagen/veckan?:-)


Lugn söndag

Har inte gjort mycket alls idag, va iväg till maxi förut och handlade de är allt vi har gjort. Väldigt skönt att bara ta det lugnt:-)

Planer i veckan tror jag inte heller att vi har så många, Oliver börjar ju på dagis igen på tisdag vilket jag tycker ska bli väldigt skönt faktiskt. Och de beror på att jag har väldigt svårt att sysselsätta Oliver då Theo vägrar att sova själv och dessutom inte gillar att vara i vagnen om den inte rör på sig hela tiden. Tror faktiskt även att de är skönt för Oliver att komma ifrån mig/oss lite och få leka med sina kompisar.

Det har även öppnat ett gym inte långt från där jag bor och Petra vill ha med mig dit och träna, tänkte i alla fall att jag ska gå dit och kolla vad de kostar och så :-) skulle vara skönt att komma igång och träna men är jag tillräckligt motiverad tro?:-)

Nu ska vi äta tacos och ha myskväll här hemma:-)


Besök x2

Förmiddagen började lugnt och Stefan och Oliver va ute och lekte på förmiddagen medans jag va inne och städade lite grann:-)

Efter en stund kom min bror och hälsade på:-) så kul eftersom vi inte har setts sen i somras. Efter att han åkte så kom Julia och hennes två barn Rasmus som är 4 och Vilma som är 2 år:-) så mysigt, vi har inte setts på väldigt länge och barnen hade väldigt roligt ihop.

Kvällen blir väl som vanligt väldigt lugn tror ja:-) imorrn vet jag faktiskt inte om vi har så mkt planer. Mysigt att bara ta de lugnt också.


Lördag

Nu är det helg igen, vi har precis vaknat här hela familjen. Älskar helger då Stefan är hemma och allt känns så mycket lättare. Man är ju två om allt:-)

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, tror att Daniel (Stefans bror) skulle komma hit och hjälpa honom med ngt. Tror att dom skulle rensa på gården här:-)

Arvid (min bror) har vart i Chile sen i juli och kom hem igår, eller ja han bor ju egentligen inte i Karlstad längre utan i Jönköping. Men han kom hem till Karlstad igår så ska väl försöka träffa honom också. Han har ju inte träffat Theo heller.

Nu ska vi äta frukost och lite så:-) hörs säkert senare


Tvättar

Är hemma hos Daniel och Petra och tvättar nu. Älsklingen sa att han skulle sluta tidigare idag också men vet inte riktigt när, hoppas att de blir snart för jag är ganska trött.

Oliver har inte sovit nått idag heller för att han sov så himla länge imorse.

Resten av dagen/kvällen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. Tror att de blir ganska lugnt:-)


Ännu en väldigt lugn dag

Har vart hemma i stort sett hela dagen förutom en liten sväng när vi åkte hem till min syster Stina, mimmi som Oliver kallar henne. Tror att de är för vi har sagt moster Stina. Va där och åt lite mellanmål och lekte lite:-)

Imorrn ska vi åka hem till Daniel och Petra då jag ska få låna deras tvättmaskin för att tvätta överdraget till tvättmaskinen och överkastet. Det går ju inte in i min tvättmaskin utan får låna deras, då dom bor i lägenhet :-) smidigt att kunna låna :)

Annars vet jag inte riktigt vad de blir. Ganska lugnt tror jag:-) jag har bett älsklingen att bära ut granen idag då den barrar sååå mycket så orkar inte med den mer men än så länge sitter han i soffan, men tänkte att jag skulle försöka städa bort julen för nu orkar jag inte med tomtarna och stakarna nå mer.

Vill även åka till jysk och köpa gardiner men får se när jag orkar med de:-) vill ja nya till både köket och vardagsrummet. Köket är de som är mest akut.

Vi hörs imorrn igen :-)


Inga planer

Har inga planer för dagen men känner att jag kommer behöva göra ngt, igår va vi inne hela dagen och idag skulle jag vilja hitta på ngt både för min skull men för Olivers också. Han har precis vaknat, jag och Theo har vart vakna en stund. Jag hade gärna sovit lite till då jag har ont i huvudet. Tror att jag har gnisslat tänder ganska mkt inatt:/

Nu ska vi äts frukost här:-)


Lite av varje

Dagen spenderas hemma men lite små fix, har dammsugit och städat iordning lite grann. De är ju snart mer barr på golvet än på granen känns de som haha :P kanske inte riktigt så illa men snart klarar åker den ut;-) haha får se hur länge jag orkar med den.

Har även vikt lite tvätt och ska snart gå och hänga lite tvätt. Mina barn vill båda två vara väldigt nära och är inte så nöjda nån av dom idag. Varför prickar dom alltid in samma dag:P

Ska hämta älsklingen på jobbet vid 16,30, sen blir de hem och laga mat och hoppas på att i alla fall Theo sover en liten mer sammanhängande period:-) skulle vilja ta en dusch också så får se när jag får tid för de😀

Nu ska vi äta lite mellanmål här:-) hörs säkert senare.


Vardag igen

Älsklingen börjar jobba idag igen, på sitt nya jobb som är snickare/fastighetsskötare. Tror att de kommer att bli bra:-) han kommer inte att resa lika mycket som han har gjort förut vilket jag gillar. Han har ju fortfarande inte legat borta men man blir så nervös att de ska hända ngt när han åker så långt varje dag.

Oliver sover fortfarande, han kom in till oss för en stund sen och somnade om, Theo ligger vaken och sprattlar och verkar inte vara speciellt sugen på att somna om, de tycker ju jag hade vart trevligt.:P

Idag ska vi få våran kyl/frys hemkörd. Nån gång mellan 9-15 ska dom komma vilket betyder att jag måste va hemma hela dagen. Får se om de är nån som vill komma och hälsa på oss kanske?:-)

Nu är det nog lika bra att vi går upp så vi inte väcker oliver. Kan slappa nere i soffan också.


Fint väder

Riktig slappis dag har de vart här idag, vi va ute till lekparken en sväng förut. Annars har vi varit inne och tagit det väldigt lugnt:-)

Just nu är älsklingen uppe och lägger Oliver, han va väldigt trött, börjar nästan fundera på om Stefan har somnat :P Oliver somnar ju i egen säng om man sitter bredvid honom på en stol eller så. Men Stefan sa innan han gick upp "pappa är också trött oliver"

Jag och Theo sitter i soffan och tar det lugnt, blir en väldigt tidig kväll för mig ikväll. Är väldigt trött! Har stundvis idag typ känt mig bakis. Hur i hela friden de nu gick till, drack cola och vatten igår kväll:-) jag är inte van vid att va vaken så länge så beror väl säkert på de.


2013

Godmorgon. 1 januari 2013 är här, känns väl egentligen ingenting speciellt än, inte så mkt som har förändrats.

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår:-) jag körde hem så att älsklingen kunde dricka lite. Va så sjukt trött på vägen hem bara. Kändes som att jag skulle somna men de gick bra.

Idag kanske vi skulle få besök, har inte hört ngt än, tänkte att jag hör av mig om en stund så får vi se. Vore kul om dom kom va så längesen vi sågs. Ann-Sofie, Samuel och deras Alvin är de som skulle komma i såna fall.

Vi hörs säkert senare:-)


RSS 2.0