Årets sista dag

Då har vi kommit till 31 december 2012 alltså årets sista dag! Känns ju egentligen ingenting speciellt än. Jag tycket egentligen att nyårsafton är lite överskattat men vill ändå på nått sätt fira de.

Detta året har varit ganska händelserikt några datum som va extra speciella på olika sätt

- 17 mars gjorde jag positivt graviditetstest, riktigt jobbigt va de då för att jag fortfarande bearbetade förlossnings depressionen efter oliver. Men valde som ni vet att fortsätta med graviditeten

- 18 juli somnade min älskade farmor in för gott! Vila i frid! Saknar dig!

- 10 augusti begravdes farmor , jobbigt men väldigt fint.

- 26 Oktober var jag färdig utbildad tandsköterska!

- 9 november kom våran älskade Theo till världen :-)

- 15 december Oliver fyller 2 år!

Det är i alla fall det jag kommer på nu självklart har året innehållit väldigt mycket annat också och i det stora hela tycker jag att det har varit ett bra år:-)


Ett inlägg sent ..

..i alla fall sent för att vara jag. Nu ligger jag och Theo i sängen och jag hoppas på att han vill sova snart då jag är väldigt trött och skulle vilja sova. Storebror Oliver har inte sovit något under dagen och va fruktansvärt trött och somnade redan vid halv sju. Vet inte varför han inte ville sova men för han va väldigt trött men kom väl inte till ro eller ngt:/ de gör ju att han blir extremt trött senare men då får han inte sova för då somnar han inte på kvällen sen :/ blir spännande och se hur länge han sover imorrn bitti.

Vart en väldigt mysig dag med lite besök och så. Oliver fick försenad födelsedagspresent av Marie, en jättefin bok. Och av Therese och Jens fick Theo en blå elefant och Oliver fick en byggare Bob dvd :-) bara för att storebror också skulle få paket. Så snälla :-)

Imorrn under dagen vet jag inte om vi har så mkt planer men på kvällen blev det bestämt idag att vi ska åka hem till några kompisar som bor lite utanför Karlstad och har en son, Arvid, som är snart 3 månader :-) mysigt! En barndomskompis till mig från början. Vad har ni för planer inför nyårsafton?


Dubbelt besök

Idag väntas de besök två gånger:-) älsklingen är iväg och kör cross och under tiden kommer Marie hit, så trevligt! Vi har försökt få till en träff länge men inte lyckats. Men nu så! Jag och Marie har jobbat ihop på Ica. Visserligen så är vi båda anställda fortfarande. Jag har inte jobbar sen augusti 2010 och Marie pluggar nu till sjuksköterska och jobbar heller inte så jätte mkt längre.

I eftermiddag när älsklingen kommer hem så är det egentligen Stefans kompisar som kommer men har ju blivit gemensamma vänner, Therese och Jens. Väldigt trevligt då de va längesen vi sågs. Therese jobbar även som dagisfröken på Olivers dagis, dock inte på hans avdelning men dom ses ibland ändå.

Det är bra att få besök ibland för då får man de städat ordentligt:P eller ja mer än att bara dra ett varv med dammsugaren. Haha. Så de är vad jag har sysselsatt mig med under morgonen. Däremot syns de knappt igen då alla leksaker är framdragna igen osv. Men så är det med barn i hushållet:-) vet ju att de är rent under:P


Faktiskt ganska flitig morgon

Jag har städat lite, tvättat en maskin, vikt den som hängde sen igen och Stefan har fått en riktig sovmorgon. Han gick inte upp förrän 12! Vi somnade visserligen om allihopa så jag och barnen gick upp vid 9. Sen har jag faktiskt även rensat min garderob. Eller ja, de har ju inte legat i en garderob utan nere i tvättstugan i trådbackar. Men nu har ju älsklingen nästan gjort klart garderoben så då kan jag flytta in kläderna där:-)

Nu är Oliver och Stefan ute och skottar, jag har precis duschat och nu sitter jag och Theo i soffan. Eller Theo äter och jag sitter i soffan:P vi tittar på reprisen på "Så mycket bättre-återträffen".

Vid 17-tiden ska vi hem till svärmor på middag då en av Stefans bröder (Thomas) som bor i Stockholm är här med sin flickvän.

Oliver har inte sovit nån middag idag heller eftersom han vaknade så sent så vi får se hur de blir med de idag. Han kanske kan sova lite i bilen till farmor. Men vill ändå att han ska somna i tid ikväll så vi får väl se. Skönt med sovmorgon men när vi har så bra rutiner annars så blir de lite knasigt.

Nu blev det en inlägg om lite allt möjligt:-) jaja, så blir de ibland.


Godmorgon lördag

Än så länge är det bara jag och Theo vakna, Oliver kom in till oss vid halv sex men somnade om. Just nu ligger jag kvar i sängen och ammar och hoppas att Theo vill sova en liten stund till. Det skulle verkligen uppskattas;-)

Planerna för idag vet jag inte riktigt då vi skulle fått besök men dom va inte riktigt friska så då ville dom inte smitta oss vilket så klart är uppskattat. Så länge man håller sig frisk så är ju de bra. V skulle försöka få till en träff till veckan istället.

Vi hörs säkert senare igen.


Lugn dag

Allt gick bra hos barnmorskan. Jag har gått ner all graviditetskilon plus 4 kilo till så de känns bra men har ju fortfarande kilon att gå ner. Ska försöka bli bättre på att träna mer och så :-) när jag hade vart där åkte jag och Theo och handlade eftersom Oliver ändå låg och sov hemma hos moster Stina. Mkt lättare att handla med ett barn än med två.

Sen åkte jag hem dit och har vart där resten av dagen. Inte gjort speciellt mkt utan bara umgåtts med min kära syster. Jag och älsklingen sitter för tillfället och försöker planera nyårsafton vilket inte går så bra. Vi hade planer men de blev tyvärr inställt:/

Jag håller på att laga mat, klyftpotatis, fläskfilé och sås:-) mums! Sist jag skulle äta de så försvann strömmen så bättre lycka den här gången:P potatisklyftorna är gjorda och står i ugnen och snart ska jag steka fläskfilen och göra sås. Sitter väldigt skönt i soffan bara ;-) vad gör alla en fredag eftermiddag/kväll som denna? :)


Fredag igen

Man blir lite dagblind nu i mellandagarna, jag har egentligen ingen riktig koll vad de är för dag. Men eftersom älsklingen jobbar så har man ju lite koll i alla fall eftersom det är fredag och han blir ledig i några dagar igen :-) UNDERBART!

Nu håller vi på att göra oss iordning de sista för att åka till min syster (barnvakten) och sen ska jag ju iväg till barnmorskan :-) vi hörs sen igen :-)


Barnmorskan m.m.

Imorrn ska jag på efterkontroll till barnmorskan. Ska bli mysigt att träffa min barnmorska då hon är såå underbar :-) eftersom jag är snittad så ska jag ju även till en läkare så jag tror att barnmorskan inte kommer kolla så mkt. De kommer nog bli mest diskussioner om preventivmedel och lite om hur jag upplevde förlossningen och så. Om jag inte kommer ihåg helt fel. Haha

Min syster ska vara barnvakt till Oliver imorrn. Men Theo tar jag med mig,
Det är lättast så. Så kan de ju vara roligt för dom som jobbar på min mödravård att se honom :-) jag går privat så de är bara 4 stycken som jobbar där och bryr sig väldigt mkt om alla :-)

Idag har Oliver inte sovit nånting, jag gick och la honom som vanligt vid 12 och han somnade men sen kom han upp direkt, vet inte varför han vaknade igen. Det betyder att han redan sover, han va så sjukt trött, det är jag också eftersom han inte är på världens bästa humör när han inte har fått sova. Så det resulterar i en väldigt trött mamma också. Som vanligt:P det blir troligtvis en tidig kväll för oss (mig och Theo) ikväll också.


Inställda planer

Jag skulle ha fått besök av Julia och barnen idag men det blev tyvärr inställt för att dom blev sjuka så vi siktar in oss på att dom kommer på lördag då istället. Jag åkte till Daniel och Petra en sväng och skulle precis lägga oliver men han ville tydligen inte sova för han kom upp här nu. Får se hur de går resten av dagen då han egentligen måste sova för att orka med en hel dag.

Men de är svårt att tvinga honom att somna om han inte vill;-)

Vad gör alla idag då? :-)


Kyl och frys

Nu har vi vart iväg på mellandagsrean och köpt en kyl/frys. Den fanns inte i lager så vi får den hemkörd nästa vecka :-) ska bli så skönt att slippa springa ner i källarn så fort man ska ha nått i frysen. Visserligen blir ju kylen mindre men tror inte att de gör så mkt.

Igår va vi hemma hos mina föräldrar och fick julklappar :-) vi fick linas matkasse i en månad. Ska bli så skönt och hoppas verkligen att de är bra för har tänkt så många ggr på om man ska skaffa de. Man måste ju handla ändå men slippa att tänka varje dag på vad man ska äta! Man har veckomatsedel färdigt och får maten hemkörd!

På tal om de så vet jag inte riktigt vad vi ska äta idag. Vi får se om de blir rester från julbordet eller om vi ska hitta på nått annat:)


Julafton

Vi hade en jätte mysig julafton:-) min familj och Stefans familj va här och sen åkte min familj hem när vi skulle ha julklappsutdelning för att vi inte skulle va så mkt folk. Efter alla jättefina julklappar så åkte alla hem och vi va självs under resten av kvällen. Så mysigt va de:-)

Idag ska vi hem till mamma och pappa, där även min syster Stina bor;-) och äta lite julmat och dela ut julklapparna där ;-) ska bli så trevligt. Vet inte om vi kanske ska ta oss iväg till mellandagsrean också vi har inte bestämt oss än. Vi vill ha en kyl/frys. Då vi nu har kylen i köket och en frysbox i källaren. Vi vill ha en sån som är 50/50 i köket istället:-)

Nu ska jag och Theo gå ner till dom andra älsklingarna som sitter och äter frukost:-)


God jul

Såg nu när jag loggade in att ett inlägg som jag skrev i förrgår inte blev publicerat förrän nu. Men men.

Jag vill i alla fall säga god jul och hoppas att alla får en toppen dag! De ska vi ha:-) äta tills vi spricker och bara umgås med familjerna :-)


Mormor och morfar

Oliver och Theo har världens bästa mormor och morfar :-) pappa ringde mig förut och undrade om jag hade hittat nån mössa till oliver än. Jag har letat efter en då den han har inte är nå bra. För kort i nacken och för stor runt huvudet. Jättedum passform, eller nått. Men har velat byta ut den. Han sa att han skulle få den i julklapp. Sen dröjde de ungefär 2 timmar och så knackade de på dörren. Då kom dom med mössan :-) dom tyckte att de va lika bra att han fick den direkt. Så söta! Gissa om Oliver blev glad när mormor och morfar kom:-)

Jag hade även bett Petra att köpa mer glitter till min gran för att jag hade köpt för lite. Och hon va på maxi och handlade så hon va snäll och köpte med de. Jag sa att vi kunde ta de imorrn eftersom vi ses hemma hos mina föräldrar då, men hon kom förbi med de:-) så snällt!


Mormor och morfar

Oliver och Theo har världens bästa mormor och morfar :-) pappa ringde mig förut och undrade om jag hade hittat nån mössa till oliver än. Jag har letat efter en då den han har inte är nå bra. För kort i nacken och för stor runt huvudet. Jättedum passform, eller nått. Men har velat byta ut den. Han sa att han skulle få den i julklapp. Sen dröjde de ungefär 2 timmar och så knackade de på dörren. Då kom dom med mössan :-) dom tyckte att de va lika bra att han fick den direkt. Så söta! Gissa om Oliver blev glad när mormor och morfar kom:-)

Jag hade även bett Petra att köpa mer glitter till min gran för att jag hade köpt för lite. Och hon va på maxi och handlade så hon va snäll och köpte med de. Jag sa att vi kunde ta de imorrn eftersom vi ses hemma hos mina föräldrar då, men hon kom förbi med de:-) så snällt!


Ny färg

Nu har jag i alla fall en ny färg på håret. Det är inte jättestor skillnad, det blev en rödbrun färg men jag ser nog större skillnad än andra. De känns mkt fräschare och glansigare:-) vi hann tyvärr inte med att klippa håret men skulle försöka få till de nästa helg så de blir nog bra:-)

Efter att Carro hade vart här så åkte jag och Theo hem till mamma och pappa och skulle låna en duk. Dock passade den inte så vet inte vad jag ska ha för ngt:/ sen åkte jag iväg till Ica och hämtade svärmors julklapp (en fotokalender). Nu sitter vi hela familjen och myser i soffan.

Oliver ska ju snart sova, typ vid 19-tiden, sen blir de nog inte mkt mer för mig eller älsklingen ikväll. Är väldigt trött! Imorrn är det dags för årets glöggfest hemma hos mina föräldrar:-) ingen jul utan glöggfest för min del. Vi har haft glöggfest sen -89 :-)


Morgonsysslor

När jag och Oliver hade ätit frukost imorse, Theo och Stefan låg och sov, så satte jag igång och slå in julklappar. De kändes inte innan jag började som om de va så mkt men är inte klar än. Men n bit på väg :-)

Carro kommer hit om en stund och grejar mitt hår, hoppas att Stefan kan greja typ med att få in granen och så under tiden. Sen måste jag åka hem till mamma och låna en duk, för jag måste se om den passar inför måndag:-) sen måste jag även ner i källaren och leta upp fin porslinet. De är fortfarande inte uppackat då de som vårat kök ser ut nu inte får plats.

Nu sitter jag och ammar och Oliver springer runt och leker:-)


Gran

Nu har vi vart iväg och köpt en gran. De ska bli så mysigt att klä den imorrn tillsammans med min lilla familj :-) Carro kommer en sväng på förmiddagen imorrn och fixar mitt hår då:) sen resten av dagen kommer vi behöva städa och greja här hemma.

Just nu sitter jag och ammar och funderar på vad vi ska äta till middag. Jag har verkligen ingen lust att laga nån mat, Stefan ville inte ha nån mat ikväll så då känns de så tråkigt att laga. Oliver måste ju ha mat dock så de får bli nått som går snabbt.

Får helt enkelt börja med att gå till kylskåpet och se vad som finns hemma;-)


Rättelse!

Jag vill bara förtydliga att jag fortfarande är hemma hos mamma så att jag lämnar inte oliver själv bara för att han har somnat. De skulle jag aldrig göra. Kände bara att de lät så konstigt så va tvungen att för tydliga det så att det inte misstolkas. Jag lämnade en sovande Theo här också. Åkte nämligen till SF och köpte presentkort där till Stefans bror och hans tjej.

Dom ska få presentkort där med inkluderat barnvakt. Det betyder att jag är klar med alla julklappar. Har nog aldrig vart klar så sen. Jag brukar vara kvar lååångt innan jul men de har vart så mkt annat nu:-) men jag hann ju klart innan julafton och de är ju det som är huvudsaken:-) nu återstår det bara att slå in allt och lägga det fint under granen :)


Snart hemma

Snart kommer älsklingen hem, även om han inte har vart borta speciellt länge så är de skönt att han kommer hem. Han är saknad! När han kommer ska vi åka iväg och handla inför jul och så. Lär ju vara sjukt mkt folk men vad ska man göra, mat måste vi ju ha:-)

Ska väl även försöka få tag i en julgran också:-) så ska vi väl klä den sen. I eftermiddag/ kväll så kommer förhoppningsvis Carro, en kompis till mig som läser till frisör och ska klippa och lägga i slingor i mitt hår:-) ska bli så skönt! Bli lite snyggare i håret inför julen:-) underbart!

Nu har oliver somnat så nu ska jag åka iväg en snabbis :-)


Bergvik

Var iväg till bergvik en sväng förut med Petra och Alexander. Köpte lite kläder till båda barnen och sen åkte vi direkt därifrån och hämtade våra barn på dagis.

När jag hade hämtat oliver så åkte vi en snabbis hem men eftersom jag hade sagt till honom att vi skulle hem till mormor så va han helt galen! Så vi klädde aldrig av oss utan åkte direkt hem till mormor så nu är vi här och han badar efter att ha ätit lite filmjölk.

Nu när man har barn så saknar jag faktiskt badkar. Vi har bara dusch så hemma får han ju bada i badbalja. Men de funkar de med än så länge;-)

Här blir de nog väldigt lugnt resten av kvällen då jag är extremt trött av nån konstig anledning. Har inte sovit jätte dåligt inatt :-)


Säfsen

Imorrn ska älsklingen åka till säfsen med jobbet på julbord och så. Kommer hem på fredag. Jag och barnen ska åka hem till mamma och pappa och sova där. Så att jag får lite hjälp och för att jag är så extremt mörkrädd så jag tycker inte att de är jätte roligt att sova själv.

Mysigt för oliver att sova tänkte också. Tror att vi skulle klä deras gran också. Blir mysigt de:-)

Idag har jag ju vart på stan och fixat med julklappar. Nu är de bara biobiljetter till Daniel och Petra kvar. Men eftersom Petra va med idag så kunde jag ju inte köpa de :-)

Vi fastnade i en hiss också!! Fy fan säger jag bara? Riktigt läskigt. De är ju en grej om man står still men vi åkte upp och ner! De ryckte lixom kändes som att den skulle släppa. Usch aldrig mer den hissen! Har alltid tyckt att den är lite skum men de är ändå att man åker den, är i en galleria.

Nu blir de Soffläge resten av kvällen och mysa lite med mina älsklingar. oliver håller visserligen på att ska sova men dom andra två lät väl vara vaken en liten stund till i alla fall. Risken är att jag somnar först.


Julklappar

Idag ska jag försöka bli klar med alla julklappar. Jag har klappar till min syster, Stefans bror och hans tjej (Erika) och till Stefan kvar att köpa. Och sen får jag se om jag ska köpa nått mer till barnen.

Jag kommer att få sällskap av Petra och Alexander också. Så de blir säkert i alla fall en fika på stan :-) jag kommer ju att ha med mig Theo men Oliver är på dagis. De är stor skillnad när man bara har ett barn med sig:P

Just nu låter jag älsklingen ligga kvar lite i sängen innan han ska åka till jobbet. Jag och Oliver är nere och myser. Eller ja, jag sitter i soffan och tittar på nyheterna och Oliver springer runt och leker:-)

På tal om nått helt annat så vore de ju väldigt mysigt om snön fick ligga kvar till jul. Känns som att de finns risk att det kommer att töa bort men vi för väl se. Är ju inte så lång tid kvar till jul nu. På julafton ska vi vara hemma och så kommer både min och Stefans familj och så kör vi knytis. Skönt att slippa iväg på julafton sådär. Sen på juldagen ska vi hem till mina föräldrar och ha lite julklappsutdelning då de blir för mkt att ta alla på en gång :-)

Vad ska ni göra under julen?:-)


BVC m.m.

Började dagen med att lämna oliver på dagis:-) som va väldigt lycklig över att få komma tillbaka. Sen åkte jag hem och satte ingång en tvättmaskin och plockade lite här hemma. Sen åkte jag och Theo iväg hem till Mariell och drack kaffe och satt och snacka skit en stund:-) väldigt trevligt!

Åkte sen till BVC till Theos första läkarbesök. Allt såg jättebra ut och han vägde 5600 g och va 58,5 cm lång och hade ett huvudomfång på 40 cm. Min stora kille. Tiden går så fort och han växer så fort!

Sen åkte jag och hämtade ett paket fullt med julklappar och sen direkt och hämtade oliver:-) efter de åkte vi hem till min syster och Oliver åt mellanmål och jag ammade Theo. Sen åkte vi in till stan och skulle fixa en julklapp till mamma och pappa :-) de köpte vi och sen köpte jag även lite kläder till barnen.

Körde hem min syster och sen åkte jag hem och lagade mat och nu sitter vi och slappar i soffan. Imorrn ska jag försöka fixa dom sista julklapparna tänkte jag:-)


Hur mkt energi som helst

Oliver är ju pigg och fräsch nu. Men nu eftersom han inte fick nått dagis alls förra veckan så har han ju såååå mkt energi så tror att de kommer göra både han och mig väldigt gött att komma till dagis imorrn och leka av sig.

Mitt tålamod blir tyvärr inte de bästa när han vill leka och inte kan göra de precis när han vill och då lyssnar inte han och så tappar jag humöret. Man får bita sig i läppen många ggr :-)

Imorrn ska vi (jag & Theo) till BVC. Skulle ju ha vart där förra veckan men då fick vi ju avboka tiden. Ska bli spännande och se hur mkt han har växt. Va längesen vi vägde honom nu. Sen är det ju första läkarundersökningen imorrn också.

Nu måste jag återgå till att laga mat, idag blir det köttbullar, potatis och gräddsås och lingonsylt. Mums! Så nu ska jag ställa mig och rulla köttbullar :P


Kalas

Igår kom min pappa, min syster och Stefans bror och hans familj hit och firade våran stora älskling. Idag kommer lite kompisar och kalaset fortsätter:-) mysigt att få en chans att träffas.

Eftersom Oliver inte äter socker så tycker jag att det känns elakt att göra en tårta eftersom han ändå inte äter de, det är ju trots allt honom vi firar. Så igår gjorde jag en fruktsallad och vispade grädde till, hade även ett paket med glass och de va väldigt uppskattat. Så gör samma variant idag.

Stefan ska iväg och köra cross innan kalaset därför måste jag sätta fart med att duscha och så innan han åker så att de mesta är klart.


2 år

För två år sen förändrades våra liv för alltid då vi blev föräldrar till världens bästa Oliver<3 grattis på två års dagen! Mamma och pappa älskar dig!

På två år har det hänt mkt vi hat flyttat och fått en lillebror till Oliver. Nu har vi två underbara barn som vi kan ge all vår kärlek till. Kärleken till ens barn går inte att förklara. Den är verkligen gränslös!

Idag kommer våra familjer hit och firar Oliver:-) så de ska bli riktigt mysigt! Och Oliver älskar uppmärksamhet så de blir säkert toppen!:-) han har ju äntligen blivit frisk nu så de är väldigt skönt! Han har verkligen klättrat på väggarna här hemma.

Nu måste jag ta hand om en liten Theo som är lite hungrig:P och mamma är inte tillräckligt snabb;-) haha


Ingen lucia

Idag är det lucia och Oliver skulle ju ha vart pepparkaksgubbe på dagis i deras luciatåg idag kl 15. Trodde fram till igår att han skulle få gå till dagis idag men då bajsade han löst igen! Så inget dagis alls! Han mår inte dåligt utan är lika pigg och glad som vanligt men så länge han är lös i magen så får han ju inte gå iväg.

Igår va älsklingen snäll och stannade hemma och hjälpte mig med barnen. De va skönt att vara två:-) idag ska han tillbaka och jobba och jag och barnen tänkte nog åka till mamma en stund nu på förmiddagen bara för att komma ut en stund. Jag har inte vart ute sen i söndags och mamma vill att vi kommer och hälsar på :-) hon är inte rädd för att bli smittad. Vi träffas ju såpass ofta så hade hon vart smittad så hade hon nog redan blivit sjuk.

Resten av dagen blir nog bara lugn. Och vänta på att älsklingen kommer hem igen. Imorrn är det fredag igen och de har gått en vecka till. Tiden springer förbi.

På lördag fyller Oliver 2 år! Känns helt sjukt! Älskade unge har redan blivit 2 år, vart tar tiden vägen lixom.


Kan nån ge mig energi!

Jag är helt slut! Ett barn som är sjukt men ändå pigg så att man borde sysselsätta honom men jag orkar verkligen inte. Och en bebis som är väldigt närhetsberoende och helst av allt vill ligga på mig hela tiden.

Älsklingen jobbar men han är ju också sjuk! Jag önskar att han vore hemma men vet egentligen inte hur mkt de skulle hjälpa just nu.

Nån som har nån idé vad man kan göra för att få tiden att gå fortare eller för mig/oss att kurera oss snabbare?


Förkylda

Oliver är i stort sett bra från magsjukan nu men de har ju inte gått 48 timmar än så han smittar väl fortfarande. Däremot så har alla utom Theo blivit förkylda. Oliver är bara lite snorig men jag och Stefan är lite hängiga båda två. Men han ska vara döende för att vara hemma från jobbet så blir själv med barnen idag också.

Jag har en tid till BVC 11,30 men jag vet ju inte om hon vill att vi kommer så jag måste ringa på telefontiden sen och höra vad hon säger.

Just nu ligger vi i sängen fortfarande och jag skulle vilja att Theo äter för har två väldigt fulla bröst:P haha men han verkar inte va så sugen just nu. I värsta fall får jag väl pumpa men vill lixom inte stimulera i onödan.


Magsjuka

Blogg.se appen har krånglat under helgen och jag har inte haft på datorn så därför har det inte kommit något inlägg. Oliver fick magsjuka natten till söndag och spydde ner sin säng, våran säng och massor av kläder och handdukar. Så dagen igår gick åt till att tvätta. Han va lite seg igår men spydde inte nå mer men va däremot lös i magen. Idag är han mkt piggare, i stort sett sig själv men har bajsat löst så de blir inget dagis för honom imorrn i alla fall.

Än så länge har både jag och Stefan och Theo klarat oss från magsjukan. Peppar, peppar! Finns inge värre tror jag! Usch!

Nu ska jag ge Oliver lite lunch och sen försöka få honom att sova en liten stund tänkte jag.


Inga planer

Idag är det fredag vilket betyder helg!! Och familjetid. Först så ska ju älsklingen jobba dock och Oliver har inte dagis. Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på idag.

Nått hittar vi säkert på men än så länge är det ett blankt papper :-) jag har glömt att säga att de har kommit ut 3 st tandsköterskejobb på folktandvården här i Karlstad. Jag kan bara inte låta det gå utan ska söka men kan ju inte börja 1 feb utan får i såna fall försöka diskutera fram nått :-) så därför så måste jag sätta mig och söka det och tänkte kanske att jag ska göra de idag eller så men och sätta på datorn och försöka få de gjort med oliver är väldigt svårt så de blir i såna fall gjort ikväll eller när han sover :-)

Tycker att de vore roligt att se om man är intressant för arbetsmarknaden :-) eftersom de är helt nytt för mig att söka tandsköterskejobb.

Nu ska jag flytta en bebis som har somnat på mig och sätta mig och äta frukost med min stora bebis (Oliver).


Pappa på riktigt

Nu har vi vart på biståndsenheten inom Hammarö kommun och skrivit på faderskapspapprena. Vilket nu betyder att Stefan är pappa på riktigt haha:-) eller ja i alla fall på papper:-) han har ju alltid varit pappa till Theo:-) och självklart även till Oliver. Men dom Papprena fick vi hemskickade.

Nu sitter jag i soffan och ammar och snart kommer svärmor (Laila) hit. Hon ringde och sa att hon hade bakat lussekatter och undrade om vi ville ha.

Tycker att de luktar misstänksamt och tror att Oliver har bajsat så nu måste jag ta hand om den:-)


Mysfrukost

Jag och barnen sitter och äter frukost och myser:-) älsklingen har precis åkt till jobbet.

Inatt har det snöat!!! Underbart! Älskar snö nu när man har barn för Oliver tycker att det är så roligt så idag ska vi åka pulka efter dagis! Jag har ju en sån där babypulka men tror och hoppas att Oliver fortfarande får plats i den, så får vi se om vi kanske behöver köpa en större.

Nu ska vi fortsätta att mysa!:-)


Trevlig dag

Åkte till bergvik tillsammans med Petra och Alexander. De va väldigt trevligt och bara kunna gå runt och titta lite i affärer utan att känna nån stress och kolla på kläder och lite allt möjligt. Jag köpte i och för sig ingenting förutom lunch och fika men Petra köpte lite julklappar och så.

Tiden sprang iväg och sen va de dags att åka och hämta dom stora barnen (Ellie och Oliver) på dagis. Efter de följde vi med dom hem en stund och drack kaffe medans barnen lekte:-)

Åkte hem runt fyra tiden och sen kom
Älsklingen hem strax efter de och nu har vi ätit middag och Oliver ska snart sova och jag är trött (som vanligt) haha så de blir nog en tidig kväll i säng för min del också.

Imorrn tror jag att jag ska försöka mig på att rensa kläder och flytta upp kläder från källaren upp till garderoben som älsklingen har målat och gjort fin i vårat sovrum. Får se om de inte dyker upp nått annat som känns mer lockande:P


Fel tidpunkt

Det publicerades ett inlägg nu på morgonen som egentligen skulle ha publicerats igår men de får vara kvar ändå tänkte jag:-)

Vi va iväg till bergvik igår och bytte kläderna. Däremot ska jag tillbaka till bergvik idag igen för att Petra skulle köpa julklappar och undrade om jag ville följa med. Mysigt att gå runt och strosa lite med bara dom "små" barnen. Theo är liten men Alexander (Theo och Olivers kusin) är ju redan 8 månader.

Idag ska ju Oliver iväg till dagis:-) mysigt för honom att få leka och slippa sin mamma i några timmar haha. Däremot så vaknade han vid 05,30 så de blir spännande och se hur trött han är vid lunch:P men de kanske gör att han lär sig tillslut och inser att han blir för trött under dagen om han går upp för tidigt.

Nu sitter jag och Oliver och myser i soffan till julkalendern och Theo ligger och sover:-) jag har till och med hunnit ta en dusch nu på morgonen. Att nått så enkelt som en dusch kan va så jäkla gött! Man uppskattar de lilla nu när de är ont om tid för att barnen tar den mesta av tiden.

Vi hörs säkert senare igen.


Kläder till mina små

Igår kom min mamma och min syster hit. Dom hade abstinens efter barnen och ville komma förbi en snabbis :-) så mysigt för speciellt Oliver som älskar dom så. Han är ju den som visar mest att han tycker de är roligt när dom kommer ;-) självklart är de roligt även för oss och Theo :-)

Mamma hade vart på stan med pappa och köpt kläder till mina små älsklingar. Fin kläder som dom kan ha på jul:-) Oliver fick en skjorta och ett par byxor. Och Theo fick en jättefin body. Jag fick kvittot av mamma så att jag skulle ja chansen att byta. Det behövdes då både Bodyn och skjortan va för små. Därför ska jag och mamma åka och byta de sen.

Nu sover Theo och jag försöker få Oliver att varva ner så att han ska sova en stund han med men de verkar han inte vara så sugen på. Älsklingen är hemma och har ätit lunch så då blev de konstigt för honom tror ja. Jag skulle vilja få sitta i 5 min och bara andas och ta de lite lugnt.


Snö

Nu började det snöa:-) vi har inte plockat fram nå jul grejer än men tänkte att jag skulle göra det ikväll eller imorrn. Snön gör ju faktiskt att jul känslan har lättare att infinna sig.

Älsklingen ringde precis och sa att han va på väg hem. Jag ska hoppa in i duschen direkt när han kommer hem och sen måste vi åka och köpa nått till Petra och sen hem till henne. Är egentligen inte jättesugen på att åka dit men dom kommer ju alltid hem till mig/oss om nån fyller år eller så. Det blir säkert jättetrevligt när vi väl kommer dit:-)

Kvällen blir troligtvis bara lugn sen. Tror inte att älsklingen har några planer. Troligtvis är han lite sliten efter crossåkningen också.

Vad gör ni en lördag som denna då?:-)


Brrr..

Kollade på termometern när vi gick upp och den visade på -6. Innan man är van så känns de kallt.

Älsklingen ska ju som sagt iväg och köra cross idag. Skulle själv tycka de va väldigt kallt men dom tycker väl att de roliga överväger kylan :-) eller vet inte hur dom ser på de.

Mys morgon med Oliver är de nu i alla fall. Älsklingen och Theo ligger uppe i sängen och sover och jag och Oliver sitter i soffan under en filt och myser :-) snart ska vi väl göra iordning lite frukost men än så länge sitter jag väldigt skönt i soffan haha :-)

Ska fortsätta mysa här så hörs vi säkert senare.


RSS 2.0