Tidig kväll

Tror som vanligt för min del att de blir en tidig kväll för jag är extremt trött. Det är inte många kvällar sen Theo kom som jag har vart vaken sen efter 21. Oftast har jag till och med somnat på soffan innan de.

Känner mig inte så jätterolig mot älsklingen men de blir väl bättre förhoppningsvis. :-) han klagar inte då han också är tröttare än vanligt:P vi är ju småbarnsföräldrar så de hör väl till.

Imorrn ska älsklingen iväg och åka cross, vet inte riktigt vad vi ska göra under den tiden. Sen fyller Petra 30 den 11:e december så hon ska ha lite öppet hus imorrn så då ska vi dit. På söndag får vi besök av Michaela, Jesper och deras son Alvin :-) jätte mysigt ska de bli! Resten av helgen, som inte är så mycket mer, tror jag bara blir lugn.

Sitter just nu och har en sovande bebis på mig, ska försöka flytta honom. Han är inte så jätte förtjust i att sova själv, de har blivit lite bättre, peppar peppar. Men jag försöker och försöker så de lär väl ge med sig :-)


Freeeedag!!

Äntligen är de fredag igen, vilket innebär att älsklingen är ledig och vi är hela familjen.

Visserligen ska han jobba hela dagen och jag är själv med båda barnen eftersom oliver inte har nått dagis på måndagar och fredagar. Har inte sovit speciellt bra inatt så vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Nått måste vi nog göra så att jag klarar av att hålla mig vaken och orkar med Oliver i alla fall. De är ju han som kräver de mesta av mitt tålamod i alla fall.

Ikväll tror jag nog att det blir väldigt lugnt. Älsklingen skulle ju vart ute och ätit med jobbet igår men han va inge sugen så han stannade hemma, tyckte jag va jätte mysigt men somnade på soffan, jag är inte så rolig nu för tiden. Men de går över det med inom en tid i alla fall.

Nu måste jag ta hand om en ledsen bebis.


För tidigt

Imorse fick Oliver för sig att vakna kl 5 igen! Alldeles för tidigt, detta gör ju även att han blir trött tidigare på förmiddagen. Men idag ska han ju till dagis så den smällen slipper jag ta haha:-)

När jag har lämnat Oliver på dagis så tänkte jag åka iväg och handla. Lättare att handla med ett barn än två:-)

Stefan ska ut och äta med jobbet ikväll men som tur är så skulle dom ut efter att han har lagt Oliver och då är de lite lättare för då kan ju jag/vi också gå och lägga oss om jag är för trött. Finns nog risk att de blir så, annars lär jag somna på soffan.

Däremot vad vi ska göra när jag har hämtat Oliver vid två och innan älsklingen kommer hem vet jag inte:-) någon som har nån idé så finns jag alltid på mobilen.

Nu ska jag se till att Oliver får i sig mat och att vi gör oss iordning för dagis om en stund.


Han har fått ett namn

Nu har han äntligen fått ett namn. Vi har lyckats ena oss om ett. Theo blev det! Inga mellannamn bestämda än men nu är i alla fall förnamnet bestämt:-)

Idag har vi vart iväg till banken och ordnat ett sparande åt Theo och gått igenom lite annat. Känns skönt att kolla igenom ekonomin med jämna mellanrum.

Nu är vi hemma hos mamma och pappa fast bara min syster Stina som är hemma. Mysigt för Oliver, han älskar att vara här. Då är det även lite lugnare för mig eftersom han är nöjd och glad med dom leksakerna som finns här.


BVC

Nu har vi kommit hem från BVC och jag har fått i mig lite mat och nu sitter jag och ammar.

Han vägde 4260 gram så Anna, våran BVC sköterska va väldigt nöjd med de så hon frågade mig om jag funderade på något eller om de va okej för mig med nästa kontroll 11 dec. De har jag inga problem med, skulle de va nånting så är de bara att ringa.

Snart är de dags att åka och hämta Oliver på dagis igen. Jag är väldigt trött så skulle egentligen önska att jag kunde få sova en liten stund men de hinner jag nog inte med.

Hoppas att de har gått bra på dagis idag. Har ju glömt att berätta att Oliver har slutat helt med napp! Han har varit utan ganska länge på dagen och bara haft när han ska sova men nu har vi tagit bort den helt! Så skönt att slippa den. Bebis har inte heller börjat med napp än och jag ska försöka hålla de. Skönt att slippa den om de går. Oliver va ju helt extrem med sitt sugbehov så va tvungen att ta hjälp av nappen.

Vad ska man hitta på resten av eftermiddagen då innan älsklingen kommer hem? :-)


Dagis igen

Idag ska Oliver till dagis igen, tror för allas skull att se blir väldigt skönt. Han behöver verkligen leka, träffa kompisar och så. Och då kan jag få lite gjort här hemma, beroende på hur trött jag känner mig.

Sen ska jag och bebis iväg till BVC, blir kul att se hur mkt han har gått upp i vikt och så. Set ju på honom att han har gått upp men de är ju svårt att avgöra hur mkt.

Jag hör av mig senare, ska göra oss iordning för dagis och så nu:-)


Besök

Idag väntas det besök av en av Stefans bröder och hans flickvän. Dom bor i Sthlm i vanliga fall så de blir väldigt trevligt att dom kommer eftersom man inte träffar dom speciellt ofta.

Kvällen igår va väldigt lugn då Stefan va hemma hos en av hans bröder. Jag va väldigt trött och hade lyckats somna på soffan så när jag vaknade till vid 21,30 så gick jag direkt upp och la mig ;-)

Vad som händer resten av helgen vet jag inte riktigt blir troligtvis ganska lugnt:-) försöker mentalt förbereda mig på att vara själv på måndag.


Godmorgon

Då va de fredag. Dagarna flyter ihop väldigt när båda två är hemma och jag har egentligen inte jätte stor koll på vad de är för dag.

På måndag börjar verkligheten och jag hoppas innerligt att Oliver börjar lyssna lite mer på mig. Stefan lyssnar han på men absolut ingenting på mig. Kan bli galen ibland. Får se hur jag ska lyckas sysselsätta Honom samtidigt som man har en bebis som verkligen inte vill vara någon annan stans än hos mig. Fast i bröstet helst. De va som min mamma sa till mig igår, du har verkligen fått två matvrak till barn och de har hon helt rätt i :-)

På tisdag ska vi till BVC igen, spännande att se hur mkt han har gått upp. Sen på onsdag ska vi till banken och fixa lite med sparande och så till bebis. Oliver har ju redan sen lång tid tillbaka men nu ska vi ju självklart ha ett till bebis också. Sen är de alltid bra för de finns säkert nått annat man kan ändra på också när man ändå är där och pratar:-)


Lugn dag

Har en väldigt lugn dag idag. Har inte gjort mkt alls utan tar det väldigt lugnt. Har en bebis som verkligen inte vill sova själv så blir väldigt bunden vid honom också. Måste försöka mer med vagnen och se om han gillar den lika mkt som hans bror gjorde när han va så här liten. Då va det enbart vagnen som gällde!

Som tur är så har jag en väldigt snäll och förstående sambo, troligtvis eftersom Oliver va likadan så fattar han mer:-) han tar Oliver och har vart ute och lekt på förmiddagen och nu är dom uppe på övervåningen och målar garderober. Tror iofs att Oliver inte hjälper till så mkt utan leker med sina leksaker.

Skönt att bara vara inne en dag när de är så trist väder ute:-) imorrn hittar vi säkert på nått igen:-)


Fotografering

Idag va de fotografering på Olivers dagis. Trodde först att Stefan skulle åka själv men han ville ha med oss så vi följde självklart med. Åkte dit vid nio och trodde inte de skulle ta så lång tid men vi va inte därifrån förrän 11,30. Roligt för Oliver att leka av sig med sina kompisar en stund.

Blev direkt hem och äta lunch och sen sova middag för dom små. Jag fick några viktiga samtal gjorda:-) skönt att få de gjort. Typ försäkringskassan och trygghansa och såna roliga saker haha:-)

Nu har vi precis kommit hem efter ha vart på jula en snabb sväng och handlat lite. Ska strax börja med maten och sen blir de lugnt resten av kvällen:-)


Mycket bättre

Natten har varit mkt bättre, mjölkstockningen har släppt och därmed febern också. Däremot har inte huvudvärken släppt än, hoppas att den gör de under dagen för får ju tyvärr inte så mkt energi när man har huvudvärk:(

Bebis vaknar regelbundet varannan- var tredje timme och vill ha mat men eftersom han inte vill ligga själv så ligger han ju i våran säng och det blir väldigt lätt att bara ge honom mat:-)

Idag tror jag att vi skulle hem till Foppa och Julia i kil. Vet inte riktigt hur de blev bestämt men tror att vi skulle dit i alla fall haha:-) dom har två barn, varav en fyller 4 år idag. Och den andra är lika gammal som Oliver så det blir väldigt roligt för oliver att komma dit också och leka med dom:-)


Usch!

Natten till idag var riktigt hemsk! Jag har haft migrän samtidigt som jag har haft lite mjölkstockning och därför hade jag även feber! Blä!!

Haft besök av Camilla och hennes lilla son Arvid en stund. Väldigt mysigt att få träffa dom:-) dom har precis åkt och mitt huvud känns som att de typ ska sprängas snart igen. Funderar på om jag måste försöka få tag i migrän tabletter om de tänker fortsätta inatt. Vet dock inte om jag får ta döm eftersom jag ammar. Man sover ju inte jätte bra i vanliga fall med en liten bebis och eftersom inte vanlig Alvedon hjälper så måste jag ju komma på nån lösning.

Olivers dagis fröken ringde imorse också och sa att de va fotografering på dagis på onsdag och undrade om vi ville komma:-) de är ju jätte roligt! Snällt att hon ringer och påminner för de hade jag glömt:-) så de blir väl att Stefan åker dit med oliver så vi får ta korten:-) en enskild bild och gruppkortet. De är ju lite svårt för mig att ta mig iväg med den lilla eftersom han fortfarande är väldigt beroende av mig, eller i alla fall av mina bröst Haha.

Nu halv ligger jag i soffan medans Stefan och oliver är ute i köket och lagar mat:-) idag blir det fiskpinnar och mos. Lätt men gott:-)


Inte på rutin hoppas jag

Igår kväll var jag så sjukt trött så jag gick och la mig 19,30. Klarade inte av att va vaken längre. Bättre att lägga sig tidigt och va på bättre humör idag än att mitt dåliga humör skulle fortsätta idag.

Oliver vaknade 05,40 imorse! Hoppas verkligen att han slutar med de snart. Det är alldeles för tidigt. Däremot gick älsklingen upp med honom så fick jag ligga kvar men kunde inte somna om men de va skönt att ligga och dra sig en stund :-)

Älsklingen ska iväg och köra cross om en stund. Tanken va att Veronica skulle komma hit, då hennes pojkvän ska med och köra cross men deras dotter hade sovit väldigt dåligt så jag tror inte att hon kommer. Tror att jag ska åka hem till mamma och pappa så blir Oliver glad också :-)

Nu tänkte jag passa på att ta en dusch när älsklingen och Oliver är ute och bebis ligger och sover.


Tidig morgon

Imorse tyckte Oliver att de va morgon 05,30. Känns alldeles för tidigt! Vi låg kvar i våran säng hela familjen fram till klockan 7. Sen låg jag och lillebror kvar en stund och ammade sen gick vi ner:-)

Idag blir våran lilla älskling 1 vecka. Hur fort går inte tiden egentligen. Snart är dom tonåringar och kommer aldrig att vara hemma och sen flyttar dom hemifrån.

Tror att de blir en ganska lugn dag här hemma idag. Bebis ligger och sover på mig nu och mina två andra älsklingar sitter i den andra soffan och tittar på brum brum på tvn. Just nu är det formel 1. Fast enligt båda två är de ju motor cross som är de roligaste. Själv tycker jag att det är ganska tråkigt båda två.

Ska nog passa på att vila lite när de är så lugnt här hemma.


BVC

Idag ska vi iväg till BVC för första gången. Är inte speciellt orolig över något speciellt eftersom han mår så bra och vi kollade ju hans vikt igår och de va inga problem :-) barnmorskan sa bara fortsätt amma, och jag har ju inte tänkt ngt annat så de va ju lugnt;-)

Efter snittet mår jag bättre och bättre. Jag har ju inte ont om jag inte gör ngt men om jag ska resa mig upp eller om jag gör nått så får jag ont. Däremot är det väldigt svårt att komma ihåg att jag inte får bära Oliver. Så lätta saker som att sätta in Oliver i bilbarnstolen eller hjälpa honom med nått typ ner från en stol eller så. Kanske inte är jätte farligt om jag gör såna "lätta" grejer. Så länge jag inte bär på honom men eftersom Stefan är hemma så kan ju han hjälpa till och de är bra om Oliver lär sig också :-)

Nu ska vi äta frukost hela familjen :-)


Besök på livets träd

Lugn morgon för min och barnens del i alla fall. Älsklingen har varit flitig och burit upp lite möbler ifrån källarn och så.

Älsklingen tyckte att bebis såg gulare ut idag än vad han har gjort förut så jag ringde in till livets träd (eftermottagning) och så tyckte dom att vi kunde komma in på en kontroll. Värdet låg på 116 i söndags och 201 idag men de va ingen fara för gränsen för att behöva sola är 260. Kändes skönt att kolla upp det i alla fall. Så länge han kissar, bajsar och äter så va de ingen fara sa hon och de gör han ju:-)

Vi tog även en vikt på honom. Hans utskrivningsvikt i söndags va 3310g och idag vägde han 3475g så de va väldigt bra :-) känns självklart jätte bra i mamma och pappa hjärtat:-)

Nu ska jag passa på att vila en stund när båda två sover :-)


Besök

Nu är Veronica och Tobias och deras lilla dotter Alicia på väg hit. Ska bli jätte mysigt för jag har bara träffat henne en gång :-)

Älsklingen har vart iväg till tippen idag med bl.a. En trasig frys och tvättmaskin.

Oliver vägrade sova middag så får se hur de går för han är inte på världens bästa humör :/ nu ska jag sätta mig och amma :-)


Fint väder

Jag ligger inne i sängen och ammar och mina två andra älsklingar är ute och leker. Egentligen skulle jag också vilja gå ut eftersom de är så fint väder men tror att jag struntar i det idag eftersom jag fortfarande har såpass ont och är ganska orörlig fortfarande.

Inatt har vi faktiskt sovit väldigt skönt, bebis vaknade inte förrän 02,30 första gången.

Nu måste jag kila.


Äntligen!

Nu ska vi äntligen få komma hem, nu sitter jag och väntar på att gynekologen ska skriva ut mig och jag ska få ett recept för att plocka ut innohep sprutor på Apoteket.

Lillfisen ligger och sover och har gjort de dom senaste 2 timmarna så jag passade på att vila jag med;-)

Jag blir hämtad av både älsklingen och Oliver men eftersom det är såpass trångt i baksätet när han kör så kommer även mamma och kör mig hem :-) så snällt!

Jag gick precis och hämtade mig lite mat men idag va de riktigt äcklig mat rent ut sagt så jag försöker att tvinga i mig men de går Inge vidare:/ får äta när jag kommer hem istället.


Nu är han här

Vårat underverk kom till världen igår 09,14. Själva snittet gick jätte bra och jag mådde bra och fick vara vaken under hela tiden och fick höra det ljuvliga skriket :-)

Direkt efter att han kom ut så hade han lite svårt att komma igång med andningen. Därför fick han komma upp på neonatal i några timmar för att få en sån kallad CPAP. Den blåser ner luft i lungorna för att hjälpa till att vidga.

Han mådde aldrig dåligt men dom ville för säkerhetsskull hjälpa honom igång.

Han vägde 3610 gram och va 50 cm lång och ett huvudomfång på 37 cm. Detta är för mig litet då Oliver va såpass stor:-) han har fortfarande inte fått nått namn men de kommer :-)

Jag och bebis är fortfarande kvar på sjukhuset men får komma hem imorrn. Stefan åkte hem till Oliver eftersom jag är såpass pigg så behöver jag inte ha honom här nu. Däremot saknar jag både honom och Oliver sååå mkt.

Men imorrn är vi en familj<3


Snart blir det sängen

Nu har jag packat och vi har städat tillsammans jag och älsklingen så nu kan jag inte göra så mkt.

Jag måste bara duscha innan jag går och lägger mig. Sen ska jag försöka sova gott. Imorrn blir det en dusch igen på morgonen och sen förbi mamma för att ställa bilen där, pussa en sista gång på Oliver och sen får mamma köra oss in till sjukhuset, så slipper vi betala parkering på sjukhuset.

Känns väldigt konstigt att vi ska bli tvåbarnsföräldrar inom några timmar. Vi får se när jag har tid och lust att uppdatera igen men jag hör av mig ;-)


Dagen innan

Dagen har gått i ett. Jag köpte oliver till dagis och sen åkte jag hem och har inte suttit ner mer än 5 minuter när jag åt frukost :-)

Jag har vart till återvinningen med glas och papper, sen har jag plockat och städat med lite allt möjligt och sen åkte jag iväg och pantade och handlade tvättmedel och sånt som man alltid lyckas glömma när man är och handlar. Sen åkte jag iväg och tvättade av bilen och sen va de dags att hämta lilla älsklingen på dagis.

Nu har jag placerat mig i soffan en stund tillsammans med Oliver innan vi ska göra oss iordning för att åka hem till mormor där Oliver ska sova inatt.

Ikväll ska jag städa det sista och älsklingen ska få fixa med lite andra saker sen blir det nog ganska lugnt :-) försöka samla lite kraft. Kommer väl inte kunna sova inatt men ska försöka så gott de går;P

Nu ska jag mysa det sista med min lilla älskling som jag kommer att sakna så jag kommer bli halvt knäpp tror ja :-)


Börjar bli nervös

Nu har jag börjat bli nervös, jag har förhoppningsvis gjort klart det mesta. Jag har i huvudet vad som ska med men har än så länge inte packat ner sakerna. Ska göra det imorrn tänkte jag. Ska ladda kameran och lite sånt imorrn också.

Va i alla fall iväg och tog blodprover förut så nu är det gjort :-) imorrn ska Oliver sova hemma hos mormor. Jag kommer som tur är få träffa honom en snabbis på fredag morgon och pussa på honom. Kommer att sakna ihjäl mig. Har aldrig vart iväg ifrån honom i 3 dagar som det troligtvis blir. Och när jag sen kommer hem så är hela våra liv förändrade. Tvekar inte på att han kommer att ha de bra men känns ändå konstigt. Förra gången hade jag ju ingen där hemma som väntade på oss.

Nu ska jag mysa i soffan resten av kvällen och troligtvis lägga mig tidigt och sova bättre inatt:-)


Mardrömmar

Älsklingen gjorde ju som sagt klart vårat sovrum igår kväll, vilket betyder att Oliver har ett eget sovrum och vi också. Kändes skit skumt att lägga sig utan att veta att Oliver va i samma rum.

Har inte sovit speciellt bra då jag vaknade vid 01 av att jag hade drömt mardrömmar:/ svårt att slappna av och somna om så kändes som att jag knappt har sovit efter de. Oliver vaknade inte förrän 7! Underbart iofs men eftersom jag redan va vaken så spelade de inte så stor roll just idag.

Ska iväg och lämna oliver om en stund och sen ska jag ta blodprover inför fredag och så uträtta några ärenden tänkte jag :-)


Slappis dag

Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Åkte och lämnade Oliver på dagis och åkte hem och åt väldigt mkt frukost, sen la jag mig på soffan och vilade och somnade efter en stund och sov tills jag skulle hämta oliver. Så jäkla gött!

Har ju känt mig lite halv krasslig dom sista dagarna och vill ju inte vara sjuk inför fredag så jag tänkte att de är bra att kurera sig:-)

Åkte och hämtade oliver sen åkte vi bara hem och har tagit det lugnt. När älsklingen kom hem så började han sätta list i vårat sovrum och även en dörr dit in så nu är det klart! Han är bäst! Så jäkla gött att han fixar de själv! Och att han gör de efter att han har jobbat en hel dag.

Jag ställde mig och lagade mat och Oliver ville självklart vara med pappa men han fick va lite hos mig också så att Stefan fick jobba ifred.

Nu sover Oliver och vi slappar i soffan. Vi hörs imorrn igen:-)


Kall morgon

Har kollat ut, såg på bilen att de va frost men har inte vart ute än. Brrr!

Jag känner mig inte redo för vintern men tyvärr är de ju inte jag som bestämmer vädret haha :-)

Ska snart åka iväg till dagis med Oliver sen vet jag inte vad jag ska göra. Försöker att komma på om de är ngt jag har glömt att köpa till bebis. De är svårare den här gången tycker jag nästan. När jag väntade Oliver så behövde man ju allt! Den här gången har vi ju väldigt mkt redan. Babyskyddet håller jag på att tvätta och allt annat är nog förhoppningsvis fixat:-)

Någon som kan komma på nått som är lätt att glömma?


Måndag

Började dagen med att köra Oliver till dagis och därefter åkte jag till banken och löste in en plusgiro utbetalning som Stefan hade fått. Sen hade jag tid till barnmorskan, allt såg jättebra ut och nu va det ju sista gången vi sågs innan snittet på fredag.

När jag hade vart där så följde jag med Petra hem och tog en kopp och fick även lite lunch:-) efter de va klockan redan två och det va dags att åka och hämta oliver :-) sen åkte vi hem till Mariell och hennes två döttrar Emilia och Amanda. Mysigt för barnen att få leka ihop.

När vi kom hem orkade jag inte laga nån mat och eftersom de fanns mkt rester från gårdagen så blev de lätt middag. Bara stoppa in i micron:-)

Nu har även älsklingen kommit hem efter att ha vart iväg och köpt list och snart är det dags för Oliver att sova. Dock verkar han inte vara så sugen men de kan ändras fort. Haha

Imorrn har jag än så länge inga planer så vi får se vad dagen har att bjuda på ;-)


Besök

Nu har vi haft besök av min och älsklingens familjer, i alla fall delar av dom :-) fick en jättefin lykta av mamma och pappa och blommor av Stefans bror med familj och av hans mamma :-)

Laila (Stefans mamma) hade gjort en smörgåstårta och jag hade ju bakat en paj/tårta. Den va riktigt god faktiskt. Va väldigt lätt att göra så de blir att göra fler ggr. När dom sista hade åkt så gick vi ut på en promenad, jag, älsklingen, Oliver och phoebe så klart. Inte så jätte långt men de tar sin lilla tid eftersom Oliver måste hålla i Phoebe och jag går ju inte jätte fort haha :-) vaggar fram:P

Tog tag i diskberget när jag kom hem så att jag slipper det om en stund :-) nu har jag placerat mig i soffan och försöker komma på vad vi ska laga till middag. Är inte sugen på nått speciellt, men måste ju äta, framförallt så måste ju Oliver ha mat :-)

Kanske hörs senare igen, känns som att sängen kommer va väldigt skön ikväll, och att jag kommer att lägga mig tidigt.


Ännu en gång

Vad är detta med att vakna 5,30? Nu har han inte lagt sig förrän 19,30 dom sista dagarna för han har inte vart nå trött men varför då vakna vid 5,30. Detta resulterar i en väldigt trött Oliver tidigt under förmiddagen. Och även trötta föräldrar:-/

Vi går inte upp förrän "normal" tid utan stannar kvar i sovrummet för att markera för honom att man inte går upp och startar dagen så tidigt. De är samma sak som att han får ju inte frukost förrän 8 för att han är van vid att äta vid den tiden, oftast vill han heller inte ha frukost förrän då eftersom han ät såpass van vid att äta då.

Idag kommer Stefans familj och min familj på lite fika runt 12 så innan de har jag tänkt mig att ställa mig och baka en key lime pie. Jag har inte gjort de förut men fick receptet av en klasskompis och hon sa att de va lätt och väldigt gott :-)

Ska försöka ligga på soffan och vila så mkt de går innan då jag har ganska ont i fogarna och för att orka med besök sen utan att bli för tråkig haha :-)

Vi hörs säkert senare:-)


Sysselsättning

Fick sovmorgon av älsklingen imorse och gick inte upp förrän 8,30 tror ja. Oliver vaknade redan 5,30 så de va väldigt skönt att få sova.

Dom två satt och kollade på cross när jag gick upp och jag va inte speciellt sugen på att titta på det så jag ställde mig och bakade bröd. Denna gången blir det ett nytt recept av tekakor och så blir det limpor med solroskärnor i ;-)

Har inte hunnit grädda några än men dom står på jäsning och tekakorna ska snart in i ugnen. Oliver somnade tidigt idag och ska snart vakna och få provsmaka mammas bröd:-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2065363/images/2012/pic_5094fc65ddf2b33c8e0025a4.jpg" class="image">


Precis som jag tänkte

Åkte iväg och lämnade Oliver på dagis, sen åkte jag hem och tog en dusch, sen åkte jag iväg till maxi och storhandlade. Tog ganska lång tid för de va grejer som jag glömde och lixom fick gå fram och tillbaka i butiken, även om jag hade skrivit en handlingslista.

När jag kom hem plockade jag upp alla varor och sen la jag mig på soffan och tänkte bara vila men som tur va så ställde jag klockan. Somnade alltså och när jag vaknade va de dags att åka och hämta pluttis igen:-)

Älsklingen va redan hemma när vi kom hem men jag tror att han är väldigt sliten då han har legat i sängen sen vi kom hem. Jag låter honom ligga där tills han känner att han vill gå upp. Om en liten stund kommer familjen Harnisch och så ska vi laga tacos ihop och umgås lite grann :-) så mysigt!

Så kvällen blir lugn i trevligt sällskap och morgondagen vet jag inte vad vi ska hitta på.


Tidig morgon

Min morgonpigga lilla prins tyckte det var morgon 05,50 imorse. Lite väl tidigt enligt hans föräldrar men vad gör man inte?:) vi låg kvar i sängen alla tre i en timme ungefär och nu ligger älsklingen kvar och jag och Oliver sitter i soffan och tittar på tv. Eller rättare sagt jag sitter i soffan och tittar på tv, Oliver springer runt och leker. All denna energin, hade jag hälften hade jag varit nöjd.

Idag tänkte jag åka iväg och storhandla när lillen är på dagis och Stefan jobbar. Det är ju fredag, då är det ju ofta väldigt mkt folk på eftermiddagen så tänkte att lika bra att åka eftersom att jag kan, utan barn och sambo :-) brukar gå smidigast så. Haha. Sen får vi se vad som händer. Blir troligtvis soffan om jag inte piggnar på mig.

Väldigt skönt att det är fredag, vilket innebär en helg tillsammans med min underbara familj :-) på söndag ska vi även få hit både min och Stefans familjer. Vi ska bjuda lite på fika och fira att jag är klar tandsköterska. Trevligt att ses allihopa:-)


Ikea

Det blev en sväng till Ikea idag då jag va tvungen att köpa en lampa till Olivers rum. Petra skulle dit och då tänkte jag att då kan vi ju lika gärna åka tillsammans.

Åkte även ill stuvbutiken, det fattades lite lite tapet till vårat sovrum, töligt att behöva köpa en hel rulle för de men de gör inte så mkt när den tapeten bara kostar 139:- för en rulle.

Nu har jag extremt ont i mina fogar och är väldigt trött och känner bara för att ligga på soffan. Sammandragningar har jag har hela dagen och dom har inte slutat än. Så är väldigt trött i kroppen och då blir man ju slut i huvudet också, efter en hel dag med ont i fogar och sammandragningar:/


Planer för idag?

Vad ska man hitta på idag då? Är lite sugen på att baka men vet inte om kg kanske borde ligga och vila istället så att jag blir frisk, även om jag inte är sjuk än så kan de ju bryta ut om jag inte tar de lugnt:-)

Kommer i alla fall börja dagen med att ge Oliver frukost och köra honom till dagis :-) sen får vi se vad jag är sugen på när jag kommer hem igen. Älsklingen va duktig och tapetserade klart vårat sovrum förut så jag ska ta ett kort så ni får se ;-)

Nu är det "bara" att lacka golvet och sätta golvlister så är det klart där inne :-) så skönt :-) då kan man ju på riktigt börja inreda och så i Olivers rum men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det än men kanske blir lättare när våran säng försvinner och det enbart står Olivers :-)

Nu ska jag börja göra iordning frukost i alla fall till Oliver. Jag klarar inte av att äta så här tidigt så de gör jag i lugn och ro sen när han är på dagis :-)


RSS 2.0