Sjukling

Stackars min lilla älskling som har blivit sjuk:( Det är så jobbigt att se honom så slö. Eller ja han är inte speciellt slö egentligen men om man jämför med hur han brukar va så;P Just nu ligger han i babygymmet och pratar med mumin:P haha

Tänkte att vi ska gå ut på en promenad i det fina vädret snart. Men han har typ precis vaknat så får vänta lite tills han ska sova igen tänkte ja :) Ta två flugor i en smäll =) Det är så fint väder ute idag så måste ju ut och njuta en liten stund i alla fall:)

Måste ner på stan och köpa dopkläder till både mig och Oliver men det är ju inte riktigt läge att göra det när han är sjuk. Det är ju dop på lördag så har ju inte allt för gott om tid dock, men huvudsaken är ju att han är frisk. 
 
Nu måste jag ta mig nått att äta, väldigt dålig på att äta på dagarna när jag går hemma. Jag tänker hela tiden att de är inte långt tills älsklingen  kommer hem och då äter vi ju alltid ihop men man behöver ju mer än frukost och middag på en dag.


Babyrytmik

Idag ska vi iväg på babyrytmik igen. Första gången var förra veckan men då sov Oliver genom hela haha :D Så det va inte så jätte kul så idag hoppas jag att han kommer att vara vaken och även att han kommer att vara på bra humör.

Inatt har han sovit jätte konstigt så han har en väldigt trött mamma. Förstår inte riktigt hur han kan vara så pigg men men.. Han somnade ju visserligen vid 20 och jag går ju inte riktigt och lägger mig så tidigt haha :D Man blir ju inte heller speciellt mkt piggare av att behöva gå upp när älsklingen fortfarande ligger och snarkar.. Men han ska ju iväg och jobba om en stund också.

Får hem besök idag av två kompisar med deras två barn=) Vi ska grilla är det tänkt. Ska bli jätte gott, tråkigt bara att det inte är soligt så man kan sitta uta men de kan ju ändra sig och annars så går de ju att grilla i alla fall :) Kan ju sitta inne och äta :D

Imorrn kommer min faster och hennes man och hälsar på här ute i skogen också. Dom bor i Umeå i vanliga fall så det är ju inte ofta man träffar dom och dom har inte träffat Oliver heller så det ska bli riktigt kul=) Och på lördag så ska vi åka till min farmor som bor i Molkom(lite utanför Karlstad) för att ta ett kort på mig, Oliver, min pappa och min farmor för jag vill ha ett kort eftersom vi är 4 generationer nu =)

Nu måste jag ta tag i dagen =)

Vårfika=)

Snart ska jag åka iväg till min barnmorska och gå igenom min journal. Jag har ju väntat på detta så länge. Är faktiskt lite nervös för hur jag kommer att reagera men hoppas att de går bra. Sen ska jag åka iväg och handla för att sen åka hem och invänta besök från tjejerna från jobbet =) Det ska bli jätte kul! Det är ju tyvärr inte så ofta vi får ihop det och kan träffas. Alla kunde inte komma idag heller men några stycken blir vi i alla fall:D

Smakportionerna går väldigt bra faktiskt. Vi kör på morot nu och han älskar de :D Ska nog köra på gröt nästa vecka. Min "lilla" kille har blivit stor:)

Måste sticka nu =) Oliver vaknar:D


RSS 2.0