Smakportioner

Nu har vi börjat med smakportioner här hemma. Jag gjorde egen som bestod av potatis, bröstmjölk och lite smör.. Låter ju inte så gott så man förstår ju att dom ryknar på näsan dom små:P hehe

Han har fått tre dagar nu. 1 tesked ungefär, igår fick han lite mer men det är ju lite miner och så..Inte jätte gott kanske när man är van vid flytande föda;) Men vi får se hur de går idag:) Min lilla kille har blivit så stor! Det känns så konstigt att han redan ska börja med mat. Eller ja i alla fall smakportioner;) Det är ju fortfarande mesta dels bröstmjölk;)

Idag ska vi åka in till stan och skjutsa min mamma till tåget. Hon ska till stockholm och sen vidare till Australien. Fatta va underbart;) Tänkte fråga om jag kan få följa med i resväskan.

Har sån jobbig huvudvärk också, hade de hela dagen igår också så jag vet inte vad det är. Jobbigt är det i alla fall så får hoppas på att det går över! Men nu måste jag ta hand om min lilla älskling som tycker att det är tråkigt själv på golvet när mamma bara sitter vid datorn haha :D

Dålig uppdatering igen!

Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen. De har varit ganska mkt i några dagar nu för jag har vart lite förkyld och även Oliver.. Vi va och kollade på hus både i fredags och igår, vet dock inte hur de blir med nått utav dom. Det i fredags är ju mer intressant i alla fall. Svårt att bestämma oss.

I fredags blev ju även Oliver 4 måndader. Det går så jäkla fort! Jag älskar livet som mamma till världens bästa och snällaste bebis=) Ibland känns de som att man verkligen inte kan älska en person så mkt så man borde spricka snart men de går att älska honom ännu mer. Jag trodde verkligen innan jag fick barn att man förstår kärleken till sitt eget barn men inte på långa vägar!

Igår började vi även med smakportioner till lilla älsklingen=) Han fick potatis. Det var lite miner och så men han åt och verkade vara helt okej i alla fall.. Idag ska han få lite till så får vi se vad betyget blir :P Min "lilla" älskling börjar bli stor.

Skickade även in ansökningar till skolan igår också. Jag vet inte om jag vill plugga än men tänkte att det är ju bättre att jag söker och kan välja sen om jag vill eller inte istället för att jag kommer på om några månader att jag ville. Då har jag ingen chans. Jag måste ju självklart komma in också det är ju ingen garanti men vi får se hur de går :)

Nu måste jag nog sätta på en kopp kaffe så jag vaknar till liv. För usch va trött jag är idag!

Mamma-träff

Om en stund måste jag börja göra mig iordning för att åka iväg och träffa mammorna och bebisarna i mamma-gruppen =) Ska bli riktigt trevligt. Förra gången kunde jag bara vara med en kort stund så idag hinner jag vara med lite längre hoppas ja :)

En av tjejerna har vart på babymassage så hon skulle även ta med lite olja och visa oss andra =) Sen ska vi även ta tag i detta med babysim. Vi har sagt att vi ska åka tillsammans allihopa så måste ju bestämma de snart =) Sen har vi även diskuterat om vi ska börja på baby rytmik tillsammans. Det känns så kul att vi blev så tajta av bara några träffar under graviditeten =) Kul!

På tal om något helt annat så är ju jag och älsklingen i fullgång med att leta nytt hus =) Det har krävts lite övertalning från min sida men nu så :D Det är ju så kul att kolla hus men jag önskade att man bara kunde knäppa med fingrarna och hitta de huset man vill ha men men..

Nu måste jag ta hand om min trötta son =) Sen ska jag hoppa in i duschen och ta tag i dagen :D


Härligt väder

Både igår och idag har ju varit helt underbara dagar. Hur varmt som helst. Så skönt! Jag har ett problem bara och det är ju hur man ska klä dom små. Det blir ju för kallt utan jacka men nästan förvarmt med också. Jag har tagit bort åkpåsen nu och lagt dit en fårfäll istället.. Men jag tror inte att de kommer vara så här varmt ända fram till sommaren så snart blir det nog okej igen och att han inte blir för varm. Det är ju bara och hålla koll på om han blir för varm så är de ju bara att ta av en tröja eller så=)

Just för tillfället är älsklingen ute och går med Oliver och Phoebe.. Oliver behövde sova och jag satt och sorterade papper så han gick iväg själv annars hade jag också följt med men jag har ju faktiskt varit ute och gått idag med Susanna =) Så skönt!

Men ska stänga av datorn nu och umgås lite med älsklingen när han kommer in=)

Äntligen hemma igen

Igår fick vi äntligen komma hem igen. Vi har sovit hos mina föräldrar några nätter då de har vart alldeles för kallt för att bo hemma. Vi har ju tyvärr ingen öppen spis eller nått liknande så kan inte hålla värmen uppe på de sättet heller tyvärr..Men inatt fick jag sova i min egen säng vilket var väldigt skönt :)

Till nått helt annat. Oliver vände sig från mage till rygg igår så nu kan han vända sig åt båda hållen så nu måste jag ha koll på honom:P Mamma är så stolt!

Vi håller även på att planerar dop för fullt också, det blir 14:e maj. Hoppas bara att min klump får plats i dopklänningen haha ;) Men de ska nog gå bra. Måste be mormor och skicka den också.. Hon bor i Göteborg så det är inte bara att åka och hämta den tyvärr.

Nu ska jag gosa lite med min lilla älskling här hemma innan de är dags för honom och sova igen ;)

Ingen värme...

Vi har ingen värme hemma i huset så vi har rymt in till stan i några dagar i väntan på att de skulle bli måndag så att vi kunde ringa till nån som kan fixa de. Nu har vi äntligen ringt och dom skulle skicka ut nån så jag väntar på att dom ska ringa och säga att jag kan åka hem och öppna åt dom.

Värmepumpen började nämligen läcka men vi trodde att de skulle klara sig nån dag eller att älsklingen kunde fixa de men sen la den av och de går inte att få tag i nån under helgen.:( men men tur att man har föräldrar som inte bor så långt bort så att man kan rymma dit i några dagar haha :D

Jag har vart fruktansvärt dålig på att uppdatera, jag vet, men jag har inte riktigt haft nån lust och då kommer jag inte på nått att skriva heller..

I lördags va vi på älsklingens brors 30-års fest tyvärr så ville inte Oliver sova så vi va där i 3 timmar ungefär så fick vi åka sen. :) Han ville hellre va me och träffa allt folk och de kan man ju förstå att han tycker är roligare. Han blev aldrig på dåligt humör men vi såg på honom att han var SKIT trött så de va bäst att åka innan han skulle bli sur. Vi hade pratat om och lämna bort honom men de kändes som ett projekt eftersom jag i såna fall hade behövt pumpa under tiden vi va på festen och grejer så att inte mjölkproduktionen blir helt fel. Och sen är han i nån fas nu så han är inte jätte lätt att lägga och så på kvällarna. Det är inte så svårt heller men vi är bortskämda med att det inte är några problem. Det är bara och härda ut så blir han som vanligt snart igen ;)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen medans min syster är hemma och kan passa Oliver en stund ;)


RSS 2.0