2 veckor

Tänk att han redan är två veckor gammal. Det har gått jätte fort samtidigt som att det känns som vi har haft honom i evigheter =) Jag älskar honom mer och mer för var dag som går! Underbar känsla att vara mamma till en sån fin príns :)

Idag tror jag att vi ska åka in till stan och kolla på en tv och handla lite inför nyår men jag vet inte riktigt än. Älsklingen har precis kommit upp och jag har precis ammat Oliver igen men vi har ju inte bråttom :) Inga tider att passa nu när båda går hemma :) Så skönt!

Jag ska nog passa på att duscha nu när lillkillen sover tror ja :)

Hembesök

Idag har vi haft hembesök av BVC och Oliver hade gått upp till 4560 =) Alltså gått upp i vikt och då vet vi ju att han får i sig tilräckligt med mjölk vilket självklart värmer i mamma-hjärtat :) Inatt har han sovit helt okej, vaknat och velat haft lite mat och sen somnat om men jag känner mig ganska utvilad i alla fall :)

Snart kommer min barndomskompis och hennes mamma hit på besök =) Ska bli trevligt! Sen kommer mamma och min moster och två av hennes barn hit =) Så idag så blir vi hemma vilket känns väldigt skönt. Va ju ute och åkte igår. Älsklingen är ju hemma hela den här veckan också så det känns väldigt bra. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom! Han är verkligen guld värd! Älskar honom och Oliver mest av allt i hela världen. Kärleken till dom två går inte att beskriva med ord!

Nu ligger min lilla prins och sover och jag borde kanske göra nått men passar på att få lite egen tid =) Han sover ju inte jätte mkt på dagarna utan har vart bättre och sovit på nätterna men inatt sov han inte så mkt som han brukar så han är väl lite trött..

En liten snabb uppdatering fick ni i alla fall så att ni vet att vi mår bra men nu ska jag vila lite eller så kanske de blir att sitta här en stund till vi får se:P haha

God Jul

Då va de julafton då =) Har inte så mkt julkänsla tyvärr men det kanske är för att det har vart ganska mycket annat nu dom sista 9 dagarna :) Känns helt underbart att vara mamma till vårat underverk! Han är helt fantastisk!:)

Jag har mindre och mindre ont och känner mig mer och mer rörlig så det är väldigt skönt. Oliver äter, sover och skiter mest haha ;) Som en typisk bebis alltså. Älsklingen är guldvärd nu när jag inte får göra så mkt. Han passar upp på mig typ hela tiden. Kanske inte så bra att vänja sig vid det men just nu är det rätt skönt.

Idag kommer både min och älsklingens familj hit =) Det ska bli riktigt trevligt. Dom har med sig maten så vi slipper det mesta där i alla fall och så får vi ändå mkt julmat :D Det kan ju nästan inte bli bättre.

Men nu måste jag skynda mig och göra mig lite iordning och så innan Oliver vaknar och vill ha mat igen =) Han och älsklingen ligger i sängen och snoosar lite fortfarande :)

God jul på er alla!

Våran älskade lilla Oliver

Ja ni som inte vet har väl redan räknat ut att han har kommit till världen våran lilla prins :) Han föddes 15 december 07.34 och vägde 4410 gram och var 54cm lång =) Som jag trodde en stor bebis :D Men världens finaste!

Mitt vatten gick tidigt på tisdag morgonen, eller ja det började sippra vatten och jag ringde till förlossningen som bad mig vänta, vid lunch så hade de inte slutat så jag ringde igen och fick då komma in på en kontroll och det visade sig vara vatten. Då ringde jag till älsklingen så att vi fick åka hem och hämta grejer och så sa vi att kommer det inte igång så sover vi i alla fall över hos mamma och pappa som har det närmare in till sjukhuset.

Vi åkte hem och hämtade grejerna och så åkte vi in till stan igen och då gick vattnet på riktigt. Då forsade de hahah ;) Mkt vatten förstod jag att de skulle va men herre gud de va inte dåligt! Vid den här tidpunkten så hade jag fått ganska jobbiga värkar så jag ringde till förlossningen igen och dom sa att jag kan avvakta men när jag behöver hjälp så ska jag komma in. Ställde mig i duschen och det var riktigt skönt men sen kände jag att jag ville försöka vila så la mig på soffan med vetekudde och värkarna gjorde fortfarande riktigt ont och kom regelbundet.

Kom in till förlossningen vid 20.30 och la mig på sängen och andades genom värkarna. Jag skakade och spydde om vartannat men dom sa att det var för att det hände så mkt i kroppen. Vid 00.30 stod jag inte ut längre och fick då epiduralen =) Åh va den va bra! haha Då kunde jag äntligen få lite paus och återhämta mig mellan värkarna.

Runt 2 tiden kom det in en läkare och ville ta blodprov på hans huvud för att kolla att han syresatte sig bra och det gjorde han. Jag var öppen 5 cm men huvudet stod väldigt högt upp. En stund senare kom hon in och gjorde samma sak igen och gjorde om detta 3 ggr. Runt 6 tiden tror jag att hon var inne och gjorde samma sak och då var jag öppen 8-9 cm men huvudet stod fortfarande väldigt högt upp.

Vi började ju förstå vad dom diskuterade även om dom inte sa det rakt ut. Jag hade inga pauser mellan värkarna och det gjorde VÄLDIGT ont! Jag låg och funderade på hur jag skulle klara av resten av förlossningen då jag kände mig helt slut. Då sa läkaren i alla fall att hon ville avsluta detta med snitt för att huvudet stod så högt upp och jag hade kämpat så länge och att hon trodde att det var en stor bebis. Samtidigt som jag kände att det var tråkigt med snitt så kändes det lite skönt att de skulle finnas ett slut.

När vi kom ner till operation så började dom ge mig bedövning och sen började dom snittet men när dom skulle börja på "riktigt" så fick jag jätte ont så då var dom tvungna att söva mig och de kändes rätt jobbigt. Jag ville ju va med när han föddes. Känns lite som att man har gått miste om de första. Jag fick träffa honom först vid 10-tiden uppe på uppvaket =)

Det var en liten snabb genomgång av förlossnigen. Men nu måste jag amma igen =) Mitt lilla matvrak:) Älskar honom såååå mkt!

Barnmorskebesök

Igår va jag ju till barnmorskan och hon gjorde den vanliga kollen. Mitt blodtryck låg på 130/90 så det var helt okej. Jag hade fortfarande 1 plus i urinen men det var heller ingenting att oroa sig för. Magen hade växt sen sist och sf-måttet låg på 39. Hjärtljuden låg på 135 så allt såg så bra ut så=)

Inatt har jag faktiskt haft lite ondare sammandragningar än vanligt men än så länge har det ju inte hänt nått så jag lär väl inte få nån bebis idag heller antar ja :P Älsklingen är ju iväg och jobbar som vanligt. Skulle ju helst vilja att han va hemma nu så att jag slapp vara själv men men.. Kanske ska åka in till stan idag ändå för att köpa bland annat kompostgaller. Måste ha det så att vi kan stänga ute Phoebe ur sovrummet på nätterna utan att behöva stänga dörren.

Jag uppdaterar här lite titt som tätt så ni får veta om det händer ngt.

Snabb uppdatering

Fortfarande ingen bebis och heller inga tecken på att han vill komma ut. Tänkte att det är bäst att jag skriver lite snabbt här så att ingen börjar fundera!

Ska iväg till barnmorskan sen vid halv tre.. Hon ringde nyss och undrade om jag skulle komma. Jag tror nog att hon inte hade räknat med att jag skulle komma idag =)

Skriver kanske sen igen!:)

BF+3

...fortfarande ingen bebis!!! Jag blir galen! Jag vill ha ut dig nu lilla bebis:) Kan du inte lyssna på mamma? Om han är vrång redan i magen så vill jag inte veta hur det blir när han kommer ut.

Igår va vi ju som sagt hemma hos Madde och Johan. Det blev mat och glögg och lite smått och gott. Sen när vi skulle till och åka så fick jag lite ont men det gick ju över så fort vi satte oss i bilen typ och nu känner jag ingenting. Kan de inte bara hålla i sig nån gång? :P

Madde och Johan skulle nog komma hit idag och hälsa på =) Sen vet jag inte vad det blir. Långpromenad i det fina vädret kanske? =) Älsklingen är ju hemma så då får jag ju sällskap men men vi får se =) Kanske blir inne och städa och tvätta för det är sånt som behöver göras de med.

Skriver kanske uppdatering senare eller så blir det imorrn.

BF+2

SUCK!! Fortfarande ingen bebis! Jag var in till stan igår och fikade med föräldragruppen och en av dom som var beräknat samma datum som mig fick i torsdags den 9:e (alltså på beräknad dag). Det var nog första gången som jag hörde nån som fick samma dag :) Allt hade gått jätte bra och hon hade fått en liten tjej :)

Jag vill också!! Jag har sovit jätte dåligt inatt. Jag har sprungit på toa hela natten så har knappt sovit nånting känns de som. Idag ska vi in och fira älsklingens svägerska och sen ska vi nog hem till Madde och Johan. Vi var aldrig där igår så det blir nog idag istället :)

Men men jag försöker väl uppdatera här men förhoppningsvis så får jag bebis snart!


BF+1

Fortfarande ingen bebis!! :/ Jag försöker sysselsätta mig så att tiden ska gå och att han kanske vill titta ut snart! Jag vet ju att det inte är konstigt om man går över men det är fortfarande inte roligt för de! Man har lixom haft 9 december i huvudet och nu när det datumet kom så händer INGENTING:P haha

Idag ska jag in till stan och fika med tjejerna från föräldragruppen igen =) Väldigt trevligt. Tror tyvärr inte att det är nån som har fått än. Eller ja de blir ju desto trevligare för oss andra om dom inte ligger på bb så att vi blir avis:P Sen ska jag hämta älsklingen efter jobbet och så tror jag att vi ska åka till Madde och Johan och umgås lite =)

Imorrn fyller Petra (älsklingens svägerska) år så då ska vi dit på lite kalas =) Måste köpa nått till henne men jag tror jag vet ungefär vad jag ska köpa :) Resten av helgen sen blir det väl förhoppningsvis bebis men annars blir det nog bara lugnt kan jag tänka mig!

Jag uppdaterar här med jämna mellanrum om det skulle hända något!

BF idag då!

Idag är det den dagen som man har väntat på hela graviditeten men känner självklart ingenting.. Hade inte räknat med att han skulle komma ut idag för hur många föder på "rätt" dag? Det är inte speciellt många. Jag hade ju självklart önskat att han redan var här men jag har ju inte så mkt att säga till om ;)

Det känns så overkligt att jag snart har honom i min famn. Gått och väntat och väntat så länge på att han ska komma men det har kännts som en halv evighet hela tiden men nu VET jag att han kommer att vara här inom två veckor i af:D Alla frågar mig om hur det känns inför förlossningen och så men jag är inte speciellt nervös. Jag vet ju att det kommer att göra skit ont men mer än så vet jag inte eftersom jag aldrig har gjort det förut. Jag visste ju dagen då jag fick ett plus på stickan att jag kommer att gå igenom en förlossning. Visserligen har man ju tänkt på den men jag har ju ingen aning om hur min förlossning kommer att vara och det är ingen som kan berätta det för mig heller. Han ska ut och det kommer han på ett eller annat sätt.

Med smärtlindring och så har jag tänkt att lägga allt i barnmorskornas händer eftersom jag inte vet vad som komemr att hjälpa mig heller. Det är ju bara att prova sig fram. Det är ju inte prestige om man inte har nån bedövning alls. Bebis mår ju inte speciellt bra heller om jag inte får några pauser och kan vila om jag får en långdragen förlossning. Jag ser i alla fall fram emot det och känner att det kommer att bli en upplevelse som inte liknar nått annat. Jag har snart mitt älskade barn uppe på mitt bröst och jag har burit honom i nio måndader :) Känns ganska sjukt men sååå underbart!

Livet som mamma kommer jag ju aldrig kunna föreställa mig hur det är och det kommer vara upp och ner det vet jag om men jag tror att när man har sitt barn framför sig så klarar man av det! Jag ska göra mitt bästa och kommer att ge honom all min kärlek och det är det viktigaste =)

Håll tummarna för mig att förlossningen kommer igång snart och att jag slipper vänta för länge!

40+0

Nu är din bebis sannolikt mellan 50-52 cm och väger 3.5-4 kg. Det är nu nära ditt beräknade förlossningsdatum och det är dagt för bebisen att födas. Det är dock bra att komma ihåg att många går över tiden, speciellt förstföderskor, så bli inte orolig om bebisen bestämt sig för att vänta ännu lite till.

 

Du får nu gå på täta kontroller hos barnmorskan och ditt barns tillstånd övervakas noggrant.


Glöggfika och Ikea

Igår var jag ju som sagt på glöggfika hos Susanna :) Jätte trevligt var de.. Tiden går alltid jätte fort så klockan hann ju bli 22 innan jag kom hem :) Men det gör ju ingenting. Nästa gång vi ses så har jag ju förhoppningsvis bebis med mig, eller så kommer dom hem till mig :)

Tidigare på dagen så var jag och Carro till Ikea eftersom jag skulle köpa stolarna till matsalsbordet. Blir så irriterad. Det fanns självklart inte så många som jag skulle ha. Det är lixom 3:dje gången som jag är där nu och det finns inte tillräckligt. Det fanns 5 st så jag köpte dom. Jag ska ha 5 till nämligen:) Ja ja nu ligger dom i alla fall i vardagsrummet och väntar på att bli upplockade så jag kanske ska ta tag i det idag. Vi får se vad jag har lust med. Känner mig skit trött verkligen, men de är väl kanske inte så konstigt heller med den här bulan på magen så lär väl kroppen behöva en del energi..

Imorrn är det ju den dagen som vi har väntat på hela graviditeten!! Men det är väl lika bra att ställa in sig på att jag kommer att gå över. Känns inte riktigt som att han kommer imorrn men jag kan ha fel! Håll tummarna!

Uppdatering lillkillens ankomst

19 November Madde, 55,4 cm lång och 3760 gram
20 November
21 November Älsklingen
26 November Lisa, 56 cm lång och 4150 gram 
29 November Mariell
6 December Åsa, 51 cm och 3550 gram
7 December Susanna, 54 cm och 3890 gram
9 december Kalle, 52 cm och  3470 gram
10 December Johan
13 December Michaela, 54 cm och 3650 gram

Ingen bebis än...

Nej här händer det fortfarande inge roligt :p Jag går här och vaggar runt, skrattar åt mig själv ibland när jag går för att jag känner hur dum jag ser ut men men :)

Idag ska jag in till stan och fixa det sista med bilen det fattades ju en tätningslist när dom fixade den häromdagen så jag skulle svänga förbi idag så skulle dom göra det på 20 min :) Sen ska jag till Ikea och köpa stolarna till matsalsbordet har jag tänkt och sen är det glöggfika hemma hos Susanna ikväll :) Väldigt trevligt. Jag hade ju hoppats på att jag hade en bebis i famnen istället för i magen fortfarande men vi får väl se :) Jag kanske får värkar när jag sitter där :) Eller i natt vore ju perfekt för då har jag hunnit med båda :D haha




Tävling



Jag är med och tävlar om en sån här hos http://www.alltforforaldrar.se/happilyeverafter/index.html =)

Gå gärna in och tävla ni också=)

"Vad är TASSIMO?
Det är en ny kapselmaskin för varma drycker från Gevalia och Bosch och som gör allt från en klassisk Gevalia bryggkaffe till Cappuccino och varm choklad med smak av Marabou. Och du behöver inte ha någon baristakunskap - att göra en Latte Macchiato är lika enkelt som att räkna till tre. Med TASSIMO får du helt enkelt ett litet kafé i ditt kök och kan njuta av precis det du är sugen på i hemmets lugna vrå"


Besviken igen....

Igår var jag på konsert med mamma i domkyrkan =) Det var riktigt bra men när vi satt där så hade jag sammandragningar som var relativt regelbundna och självklart får man upp hoppet lite grann att det kanske skulle vara på gång. Åkte hem och när jag kom hem och la mig i soffan så fortsatte det en stund men sen gick jag och la mig och vaknade nyss och kände så klart ingenting!

Jag vill ju att han ska komma ut nu! Vad ska jag göra? :) haha Det finns ju endel knep som jag har försökt att testa. Ut och gå har jag gjort, trappor har jag inga hemma men jag har allt gått i dom trapporna som jag har sett.. Det sist nämna är ju att ha sex men det får jag inte på grund av blödningarna. Finns det nått annat? =)

Har ju inte sovit speciellt bra inatt men det är svårt att göra med denna STORA kulan på magen! Hittar ju inget skönt sätt att ligga på. Sen att älsklingen ligger och snarkar hjälper ju såklart inte till ;)

Idag ska jag in till stan och träffa tjejerna från föräldragruppen igen =) Väldigt trevligt:) Får se om det är nån mer som har fått men tyvärr så tvivlar jag på det för jag har inte hört ett ljud från nån av dom. Vi ska ju fika i mitticity och där finns det i alla fall en trappa. Tänkte att jag skulle ta den istället för hissarna eller rulltrapporna idag :) Måste ju i alla fall försöka!:)

 


Baka baka liten kaka

Ja idag har jag faktiskt tänkt att baka lite grann =) Det är ju inte speciellt roligt väder ute så jag får väl passa på. Tänkte göra mjukpepparkaka i alla fall och sen får vi se vad det blir mer :) Har MASSA mjöl och socker som vore bra om jag minskar mängden på haha :) Jag har av nån anledning köpt hem väldigt mkt..

Igår va vi in till stan och till Ikea för att köpa matsalsbord och stolar men när vi kom dit så var ju självklart stolarna slut! Blir så irriterad! Men men jag får nog in stolarna i bilen så det blir väl att jag åker och hämtar dom på tisdag tror ja för då skulle dom få in fler =) Antar att det är bäst att vara där när dom öppnar så ingen annan hinner före. Problemet är väl bara att jag inte ska bära så jag får väl fjäska för nån av mina kära vänner ;) hehe

Nej nu ska jag ta och göra nått vettigt. Ska börja med att sätta på en tvättmaskin :)

Läskigt

Igår åkte vi ju som sagt och hämtade min bil på lagning =) Gött att få tillbaka den men 3000 åt helvete är ju inte så kul för nått jag inte ens har gjort men men.. Sen åkte vi hem till Madde och Johan och älsklingen hjälpte till med fönsterfoder =) Sen slappade vi bara hela kvällen och när vi skulle åka hem så hade vi ju två bilar.

Älsklingen tog sin bil och jag tog min. Han har en volvo 440 som inte riktigt är i bästa kvalité men han har tänkt att köra den tills den brakar ihop lixom :) Jag har ju en volvo V40 så den visste jag skulle hålla hela vägen hem. När vi kom på grusvägen så låg älsklingen bakom mig och jag hade koll så att han gjorde det och sen helt plöstligt så försvann han. Eller ja jag såg inte bilen längre. Då börjar det ringa i min telefon och då förstog jag ju att det hade hänt nått. Det var ju älsklingen som ringde och sa att jag var tvungen att vända. Det hade ställt till i bilen och börjat ryka så han fick slänga sig ur bilen och bilen låg halvt ner i diket. Han trodde först att den brann men det var tydligen nått vatten rör som hade gått sönder trodde han men han körde den hem eftersom det inte var långt kvar och den fortsatte ryka så jag hoppas att han skrotar den där skit bilen nu men han kan säkert få för sig att laga den:p

Man blir så paff när sånt där händer bara.. Tänk om jag hade varit i bilen lixom, det kunde ju ha hänt nått mycket värre.. Älsklingen kunde ju lixom bara slänga sig ut ur bilen men riktigt så smidig är jag inte, och vill inte göra det heller i farten.. Han fick som tur va inte ont nån stans så det känns ju skönt det i af  =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Det blir nog bara lugnt kan jag tänka mig, kanske blir en tripp till stan om jag får välja ;) haha Älsklingen ligger faktiskt och sover fortfarande. Han är ju alltid uppe vid 7 och går ut med Phoebe men han kom tillbaka och la sig i sängen. Han har ju faktiskt jobbat hela veckan så kan va skönt för honom att sova ut :)

Annars har det inte hänt så mkt. Jag känner inget mer så det lär väl säkert dröja innan detta sätter igång :) Jag vill ju få ont!! Men men jag har ju inte så mkt att säga till om tyvärr:/

=)

Sitter nu och väntar på att älsklingen ska komma hem så att vi ska åka in till stan och hämta min bil som har vart inne på lagning. Dom ringde nu och sa att den var färdig, det enda som fattades var en liten tätningslist som dom inte hade hemma på lager men som skulle komma på tisdag så skulle åka in då och fixa det =)

Meningen var egentligen att Madde skulle komma och hämta mig men det blev lite ändrade planer på grund av olika saker. Men vi ska åka till Madde och Johan när vi har varit i stan så ska älsklingen hjälpa Johan att sätta upp fönsterfoder tror jag att det var =) Jag och Madde åker väl på att laga mat och tjöta. Det som vi klarar av bäst antar ja ;) I alla fall det sist nämnda. haha

Det händer inte så mkt på bebis fronten.. Känner inte av nånting egentligen så det lär väl dröja innan det kommer igång. Det är väl bäst att ställa in sig på att gå över tiden ändå! Trist.. Jag vet att även om slemproppen går så kan det ta tid innan det sätter igång men man hoppas ju alltid och speciellt eftersom jag kände av lite små värkar och så igår. Ja ja, håll alla tummar så att han kommer ut till oss snart :) Mamma och pappa längtar efter dig! Och jag vet att det är fler än vi som vill att du ska titta ut :D Alla är spända på att se vad du är för nån. Hur du ser ut? Vem du är lik? Vilken personlighet han har osv.. Tusen frågor och funderingar som man inte kan få svar på förrän du är här hos oss :D

Nu ska jag stänga ner datorn och göra det sista så kommer nog älsklingen hem snart :D

Önskar att jag kunde komma med bra nyheter

...men icke! Här händer det inte alls mkt. Känner i stort sett ingenting så det är väl inte på gång. Töligt bara, hader ju önskat att det ville komma igång nu när det för en gångs skull kändes lite så :) Men ja ja han är väl inte redo och komma ut ännu antar jag..

Idag ska jag i alla fall få hämta min bil :) Madde kommer och hämtar mig när hon har slutat och så ska hon följa med mig =) Så snäll så! Känner sig ju helt handikappad utan bil. Även om jag lika gärna kan vara hemma men det är en sån frihet med bil. Hur klarade man sig innan man hade bil och körkort?

I helgen vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på riktigt men det visar sig. Jag tror inte att älsklingen har nått planerat så vi kanske kan umgås för en gångs skull :D Men han hittar väl säkert på nått som han MÅSTE göra haha;) Men jag uppdaterar så att ni får veta om det händer nått..

Inget nytt än så länge

Nej, här står det still. Kan inte påstå att jag har ont så jag går bara här hemma och väntar på att få ont haha ;) Det är inte ofta man väntar på att få ont :P

Madde och hennes äldsta dotter på 4-år är på väg hit och ska baka pepparkakor med mig :) Väldigt trevligt. Jag har precis duschat och ska ta en snabb sväng med Phoebe och sen kommer dom nog :) Ibland önskade jag att jag hade trappor så att jag kunde springa upp och ner för dom så kanske det skulle sätta igång men vi bor ju i en enplansvilla så det är lite ont om trappor här :p

Jag uppdaterar om det händer nått nytt =) Men än så länge så händer det inte mkt.

39+0

Du är nu gravid i vecka 39. Bebisen är omkring 50-51cm lång och väger 3.5-3.8 kg. De flesta bebisar ökar fortfarande i vikt men en del magrar faktiskt vid den här perioden. Det börjar bli trångt i livmodern nu och då bebisen snurrar och vrider sig där inne så kan det hända att navelsträngen lägger sig kring halsen. Omkring 20% av alla bebisar föds med navelsträngen omkring halsen, vilket kan påverka bebisens hjärtljud mot slutet av förlossningen. I de flesta fall innebär det inget hot mot bebisens hälsa och barnmorksan för helt enkel navelsträngen över barnets huvud i samband med födslen.

Så nu kanske det händer nått...

Har precis gått upp och var ju som vanligt kissnödig och gick på toan och då gick slemproppen. Tror jag i alla fall. Ringde till förlossningen eftersom min barnmorska har sagt att så fort min blödning blir annorlunda så måste jag ringa. Har pratat med henne och hon trodde att det var en sån där vanlig blödning som kommer i slutet =) Självklart känns det spännande. Jag har lite molande värk typ som mens värk men det är allt jag känner så vi får väl se vad som händer här framöver :)

Håll tummarna för mig! Jag vill ha ut min lilla älskling nu!:D

Brrrr.....

Imorse var det verkligen skit kallt! Det var -20 hemma hos oss. Det är lite för kallt för mig men jag var tvungen att ge mig ut i alla fall =) Min bil är ju inlämnad på lagning och jag ville inte sitta hemma hela dagen så jag åkte med älsklingen in imorse. Jag ska iväg och äta lunch med tjejerna från föräldragruppen =) Väldigt trevligt! Tror inte att det är nån som har fått ännu men de kanske det är idag. Vi får se vilka som dyker upp.
Sitter hemma hos mamma och pappa nu och har precis duschat =) Ska väl sätta igång och göra mig iordning också men har ingen lust just nu. Blev väldigt trött bara sådär nu men hinner inte gå och lägga mig nått men men..
Vad som händer mer idag har jag ingen aning om det får tiden visa helt enkelt:P Ska ju åka med älsklingen hem sen när han har slutat men de är ju inte förrän vid 17-tiden..

RSS 2.0