Måndag igen då

Gillar inte måndagar för de känns som att det är så långt kvar till helgen då. Vill ju att hela familjen ska vara samlad :) men veckorna går ju såå fort, så de är snart helg igen:) Vi har haft en ganska lugn helg den här helgen. I lördags va vi hemma på dagen och på kvällen va vi hemma hos mina föräldrar på middag. Igår va jag och Oliver och hälsade på min farmor som har flyttat till molkom och älsklingen va hemma och renoverade:D

Har nog inga speciella planer under veckan tror ja.. Eller jo lite kanske imorrn ska jag med en kompis till öppna förskolan tror ja och på onsdag ska jag äta lunch med mammorna i föräldragruppen igen :)

Vad ska ni hitta på i veckan ?:)

Vill inte ha mer snö!

Nu snöar det igen! Vill verkligen att den här vintern ska ta slut. Vill ha vår och sommar.. Det är väl nån blandning mellan snö och regn men de är tillräckligt irriterande.

Idag fick jag sovmorgon=) Riktigt skönt eftersom Oliver inte har sovit så bra inatt så gick älsklingen upp med honom och så tog han en promenad så det var riktigt skönt att få sova lite. Gick väl upp vid 09.30 eller nått sånt men ändå. Det är ju alltid nått :)

Älsklingen håller på att göra klart inne på lilla toan som han renoverade förra helgen. Nu har han satt in toa stolen och så i alla fall. Vad som händer mer idag vet jag inte riktigt. Det blir nog bara lugnt kan ja tänka mig:) Även om jag tror att vi behöver åka iväg och handla nått kanske och så men vi får väl se vad dagen har att bjuda på:)

Hoppas ni får en skön lördag!

Dålig uppdatering

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera här men har inte haft nån lust. De har inte hänt så jätte mkt här vad jag kan komma på nu i alla fall. Oliver har börjat prata mer och mer så de är ju väldigt kul :D De låter så mysigt när han pratar och skrattar om vartannat:) Just nu ligger han här på golvet (på en fårfäll) och pratar och sprattlar hehe :) Min lilla älskling de!

Idag är det fredag och äntligen helg igen :D Veckorna går väldigt fort och därmed går ju helgerna lika fort också :( De är ju så mysigt när älsklingen är hemma och vi är alla tre. I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Tror att vi ska träffa Madde och Johan en sväng imorrn och sen på söndag så ville pappa/morfar träffa Oliver för han har inte sett honom på över en vecka! Enligt honom var det katastrof haha :D

Idag ska jag in och äta sushi lunch med tjejerna i föräldragruppen och sen ska jag träffa Jennie och Marie på en fika :D Hur trevligt som helst. Älsklingen skulle tydligen jobba ganska länge idag så han skulle inte komma hem förrän typ 18.30 men men så är det ibland.

Vad ska ni göra i helgen då? =)

Två månader:)

Idag blir våran lilla älskling 2 månader. Tiden har gått väldigt fort samtidigt som de känns som att han alltid har funnits. Kommer knappt ihåg hur de va innan han kom :) Älskar honom mer och mer för varje dag som går. Finns nog ingen gräns på hur mkt kärlek man kan ha till sitt eget barn..Man tror innan man får barn att man förstår men de gör man inte. Och det går heller inte att beskriva det i ord!

Oliver du ska veta att mamma och pappa älskar dig mest av allt! Glöm aldrig det!

Alla <3 dag

Ja idag är det alaa hjärtansda och jag sitter hemma själv.. Eller ja mitt lilla hjärta är ju här:) Men de är ju måndag så älsklingen jobbar ju :/ Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag. Kanske skulle iväg bort till Madde och Johan men de är inget bestämt.

Ikväll vet jag inte om vi har några planer direkt.. De är lite överskattat med alla hjärtans dag kan ja tycka.. Men nått vore väl mysigt att göra kanske men älsklingen brukar inte ens ha koll på såna här grejer:P Vad ska ni göra idag då?


Brrr....

Bloggar ifrån min iPhone nu:) jag sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att nån ska vakna så jag får lite sällskap. Älsklingen skulle jobba idag så jag följde med in till stan redan vid 8. Jag och pappa ska åka längdskidor är de tänkt men jag vet inte om jag är så sugen.. När vi åkte hemifrån imorse visade termometern på -21, de är lite i kallaste laget men nu är de väl "bara" -14 tror ja.. Pappa hade vart på nån fest igår men jag hoppas att han vaknar snart för de är rätt tråkigt här själv, får inte igång tv:n heller.. Min syster är också hemma men hon vaknar nog inte än på några timmar;p De är väldigt fint ute idag även om de är kallt, de är helt vitt och nu när solen har gått upp så är de väldigt fint:) de är väl bara att klä sig helt enkelt:) måste snart ut och gå med phoebe i alla fall:) Oliver har börjat sova väldigt långa pass eller ja i alla fall om man jämför med hur de va för några veckor sen;) han somnar runt 21.30 och sover till minst 04.45 ibland även ända fram till 06.00:) då vaknar en annan av att man har väldigt ont i brösten istället.. Haha han har även börjat sova i sin egen säng vilket gör att en annan kan slappna av lite mer men samtidigt är de ovant att inte ha honom brevid mig. Men de är ju bäst för oss båda om han sover i sin egen säng. Har jag honom för länge i våran säng så kommer de inte va lätt den när han blir äldre och vänja honom av vid de. Hur gör ni? Har ni dom i eran säng eller sover dom själva? Oliver sover ju inte i eget rum utan i sin säng som står brevid våran så han är ju fortfarande nära:) Nu måste jag nog mata här igen tror ja:) ha en fin söndag!!

Jävla snö!!!

Nu är jag trött på vintern! Oliver sover ju sitt långa sovpass i vagnen. Det är bara där han somnar och sover länge. Och med länge så menar jag 3-4 timmar. Han kan även somna i bilbarnstolen eller i sin egen säng men somnar inte in djupt och får han inte sova de långa passet så blir han helt knäpp på kvällen :P hehe Men man är ju inte speciellt sugen på att ge sig ut och gå när det är snöstorm! ÅH jag vill ha vår.

Vad vi ska göra i helgen vet jag inte riktigt. Vi var iväg och köpte kakel till gästtoan häromdagen så jag tror att älsklingen ska renovera lite men vi får väl se vad de blir av de :) Tror även att han skulle jobba men jag vet inte riktigt.

Vad ska ni göra i helgen?

=)

Allt såg så bra ut så hos läkaren. Han har gått upp bra i vikt, han väger nu 6805 gram och 63 cm lång =) Han växer så det knakar. Hon kollade även på mina bröstvårtor och såg ju att dom var såriga men hon trodde inte att det var torsk men hon gav mig nån salva som jag skulle använda så får vi se vad som händer. Nu ska jag äta =) Men nu har jag i alla fall uppdaterat så ni fick veta att allt gick bra :D

Läkarbesök

Idag ska Oliver iväg på sitt första läkarbesök. Jag tror och hoppas att allt ser bra ut. Jag måste bara kolla med henne om han möjligtvis har fått lite torsk i munnen för jag har även fått såriga bröstvårtor så jag tror det men det är ju lätt att fixa har jag hört. Bara pensla lite med vichy vatten, men jag vet inte vad jag ska göra åt bröstvårtorna bara. Jag har bepanthen och bröstvårts kräm men de hjälper inte riktigt. Nu har han inte sugit i från de bröstet på 1 ½ dygn för jag har pumpat ifrån de bröstet istället men jag ska kolla med läkaren så får vi se. Vi ska till läkaren 13.00 och sen vet jag inte riktigt vad det blir men jag känner att de vore skönt med en promenad. Det är ju väldigt fint väder =) Just nu är det -8 här men det blir nog varmare eftersom solen ligger på också :) Jag vill ha vår men de känns som att man får stå ut med vintern ett litet tag till. Kanske skriver sen igen annars uppdaterar jag om hur det gick imorrn :)

Ny vecka igen

Nu är det måndag igen och älsklingen är iväg och jobbar igen :( Önskade att helgerna va längre och veckorna kortare. Idag ska jag och Oliver in till stan och träffa mammorna från föräldragruppen igen =) Alltid lika trevligt ;) Igår va vi iväg till rokkmakkstugan som ligger ungefär vid gräsmark. Typ en halvtimme härifrån :) Det var jag, älsklingen, Oliver och mamma och pappa =) Vi åkte längdskidor och sen åt vi korv med bröd och våfflor till efterätt =) Riktigt härlig dag =) Har faktiskt inte träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha. Jag har ju inte tränat på väldigt länge så :P På onsdag ska vi iväg på spädbarnsmassage på bvc och så ska vi även på Olivers första läkarbesök på bvc också :) Vad ska ni hitta på i veckan då?:)

Godmorgon Lördag

Har precis gått upp för att Oliver inte hade nån lust att sova nå mer. Jag va sugen på de men inte han, han låg klarvaken brevid mig hehe..Igår kväll när vi skulle lägga oss så gjorde jag som jag har gjort dom senaste dagarna, som har funkat. Jag ammar honom en sista gång och sen lägger jag honom i hans säng. Gjorde det även igår och det gick bra men sen vaknade han 10 minuter senare och gallskrek och ville absolut ingenting! Han ville inte ha mer mat han kom inte till ro och ville sova, han hade en torrblöja osv.. Tillslut så hämtade jag bilbarnstolen där han alltid somnar i alla fall när vi åker bil. Så jag gungade lite på den och då somnade han =) Sen sov han bra från 23-06 ungefär =) Jag vaknade vid halv sex och tyckte att han skulle vakna för då va de mkt mjölk i brösten hehe :) Idag ska vi hem till mamma och pappa en sväng, pappa ville ha hjälp med nått så älsklingen skulle hjälpa till :) Vad ska ni göra i helgen tro? =)

Återbesök hos BM

Snart ska jag iväg på återbesök hos barnmorskan. Vi får se vad hon har att säga men jag var ju till läkaren förra veckan och allt såg ju bra ut då så jag har svårt att tro att det är nån större skillnad nu:P Inatt har Oliver inte sovit jätte bra. Jag la honom i hans säng vid 22 och så vaknade han 01.30 och sen har han inte riktigt kommit till ro efter de känns de som. Jag försökte lägga ner honom igen och ge honom nappen och sätta på mobilen och så och det gick ett litet tag men sen var det inte roligt längre. Några timmar senare när jag inte orkade gå upp och ner hela tiden så fick han komma och ligga i våran säng men de blev inte så mkt bättre men nu sover han lite igen men då var ju jag tvungen att gå upp och göra mig iordning för att åka iväg men men.. Jag har fått så j*vla ont i bröstvårtorna också. Har inte haft några problem men sår och så men nu har de börjat komma och de känns som att hela brösten svider. Ska kolla med barnmorskan idag vad de kan bero på. Jag tror att Oliver har torsk i munnen och de kan ju gå över till mig så hoppas inte att de är nått sånt i alla fall.. Nu måste jag fixa lite innan de är dax att åka

De funkade en stund i alla fall=)

Sen Oliver föddes så har han sovit i min/våran säng. På sjukhuset låg han i min dom första dagarna och sen solade han ju och då låg han i sin egen och när vi kom hem så har han legat i våran säng. Det har varit det lättaste eftersom han har ätit så himla mkt så har jag inte riktigt vetat när jag ska lägga över honom i sängen för så fort jag flyttade honom så vaknade han men nu har det ju blivit bättre. Eller ja det blev bättre för nån vecka sen men jag har inte tagit tag i detta. Igår bestämde jag mig för att han skulle försöka sova i sin egen säng. Han va så himla trött också så jag tänkte att jag kan prova i alla fall och det gick! Han somnade vid 22.30 och vaknade 03.45 för att få mat:) Sen hade han lite svårt att somna om igen men jag la tillbaka honom i sängen för att försöka men då sov han bara korta stunder så vid 7 ville han ha mat igen =) Men han sov en liten stund själv i alla fall ;D De kändes lite jobbigt när vi skulle somna för jag måste ju vänja mig vid att han inte ligger brevid mig heller :p Men jag vet ju att detta är de bästa för oss båda. Nu har han vaknat igen måste ta honom

Bättre sömn :)

Oliver har sovit bättre två nätter i rad nu =) Vilket gör mamma väldigt glad! Natten till igår somnade han vid 22.30 och vaknade först vid 06.30 tiden men den natten hade jag så fruktansvärt ont i brösten så jag kunde inte sova:P Jag kunde ju ha satt mig och pumpat men trodde ju hela tiden att han skulle vakna så jag väntade ;) Till slut så vaknade han i alla fall och åt =) Igår somnade han vid 22 och vaknade inte förrän 05.30 och då har ju jag fått sammanhängande sömn så då är jag nöjd =) Planer för idag är att jag ska in till stan och köpa en present till Ebba som fyller 2 år idag (Madde och Johans dotter). Vi ska antagligen dit på kalas sen, bestämde aldrig nått igår men jag tror de. Har ingen aning om vad jag ska köpa men nått hittar jag säkert på. Nu har Oliver precis somnat här brevid mig i soffan :) Min lilla älskling! Förstår inte hur man kan vara så söt? :)

RSS 2.0