Specialist mödravården igen

Så, nu har jag varit där igen.. Jag har ju haft blödning nu i en vecka och dom har ju sagt att avviker det från normalt så ska jag ringa. Jag försökte få tag i min läkare och barnmorska men dom var lediga igår så jag ringde in till förlossningen och dom ville att jag skulle komma in så att dom fick kolla upp.

Jag fick ju samma svar som jag alltid får att dom inte vet vart det kommer ifrån men dom tror att det kommer från livmoderhalstappen. Jag får ju nöja mig med det svaret och hoppas att min älskade lilla bebis ändå mår bra där inne =)

Vi har ju fortfarande inget vatten. Älsklingen försökte fixa det han trodde var felet igår men de visade sig att det var något annat och därmed är det inte löst. Måste väl antagligen ringa till dom som installerade den förra året och hoppas att det går på garantin.

Skit tråkigt väder är det också.. Vet inte riktigt vad det blir idag men jag har sovit väldigt dåligt inatt så det blir nog inte mkt kan ja tänka mig. Älsklingens kompis skulle kanske komma förbi sen en sväng men jag vet inte =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0